Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η aloe vera σαν προϊόν για hairstyling

Το αγνό τζέλ αλόης λειτουργεί θαυμάσια σαν προϊόν για τα μαλλιά, και μπορεί άνετα να προστεθεί στο οπλοστάσιο σας για υγιή και λαμπερή τρίχα. Είτε τη χρησιμοποιείτε για να ισιώσετε τα μαλλιά, είτε για να κάνετε μύτες ή ακόμα και απαλές όμορφες μπούκλες, η αλόη είναι ένα κατάλληλο για όλες τις χρήσεις τζέλ απαλού κρατήματος. Χωρίς βλαβερά χημικά που υπάρχουν στα εμπορικά προϊόντα, κάνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και χωρίς τη συσσώρευση καταλοίπων που τα φθείρουν.

Γιατί αλόη;

Συνήθως χρησιμοποιείτε σε ενυδατικές λοσιόν, γιατί περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από θρεπτικά συστατικά και μέταλλα. Αυτές ακριβώς οι ιδιότητες την κάνουν το κατάλληλο φυσικό προϊόν και για την περιποίηση των μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αρκετές ”ντίβες” ανά τον κόσμο, τη χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους για να τα κάνουν λαμπερά και δυνατά. Η ίδια η Κλεοπάτρα ακόμα, τη χρησιμοποιούσε και ήταν το μυστικό της ομορφιάς της.

Ίσιωμα

Αν όταν ξυπνάτε αντικρίζετε μια ”άγρια ζούγκλα” στο κεφάλι σας, η μέχρι πρότινος λύση σας θα ήταν κάποιο ίσιωμα με σίδερο ή με χημικά προϊόντα για χαλάρωση της τρίχας. Αυτά όμως ,όπως ξέρετε, καταπονούν την τρίχα και μακροπρόθεσμα δημιουργούν άλλα προβλήματα. Τα ενεργά συστατικά της αλόης, εκτός από το ίσιωμα, σας βοηθούν και να αναδομήσετε τα μαλλιά σας. Παγιδεύοντας την υγρασία και αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα, η αλόη καταφέρνει να αποτρέψει το φριζάρισμα και να δώσει λάμψη στην τρίχα, αφήνοντας την απαλή και ίσια χωρίς να ”πετάει”. Απλά απλώστε ποσότητα αλόης στα μαλλιά, περίπου στο μέγεθος ενός κέρματος ευρώ, και περάστε μετά με τη χτένα σας.

Μπούκλες

Σε αντιδιαστολή με τα χημικά τζέλ, που έχουν δημιουργήσει άσχημο όνομα, το τζέλ αλόης δεν θα ξεράνει τις μπούκλες σας όπως θα περιμένατε. Τα εμπορικά προϊόντα τζέλ περιέχουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πράγμα που ξεραίνει τα μαλλιά σας, όταν στεγνώσει. Η αλόη λειτουργεί με ήπιο τρόπο, αφήνοντας ένα χαλαρό κράτημα στις μπούκλες σας χωρίς να τις βαραίνει. Στεγνώνει χωρίς να δημιουργεί κρούστα και σας δίνει το κράτημα που σας αξίζει. Περάστε τις μπούκλες σας με αλόη και θα έχετε ένα ωραίο χαλαρό αλλά σταθερό κράτημα.
via 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου