Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Συμβουλές Ομορφιάς από τις ομορφότερες Διάσημες

Ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής κατά των ρυτίδων. Όπως οι γάμπες, οι κοιλιακοί και οι γλουτοί, έτσι και το πρόσωπο έχει μυς, συνολικά 50, που όταν δεν ασκούνται χαλαρώνουν και κάνουν τα σημάδια του χρόνου ακόμα πιο εμφανή. Για να παραμείνουν τονωμένοι κάνε συστηματικά τις ασκήσεις που ακολουθούν, δέκα με δεκαπέντε λεπτά την ημέρα, ιδανικά το πρωί αρκούν.
Τόνωσε τα μάγουλα και το μέτωπο: Ρούφηξε τα μάγουλα προς τα μέσα και ταυτόχρονα σήκωσε τα φρύδια για 3 λεπτά. Βοηθά τους μυς της γνάθου και του μετώπου.

Σβήσε τα σημάδια της κούρασης: Φούσκωσε με αέρα τα μάγουλα και ξεφούσκωσε σιγά σιγά. Άρθωσε τα φωνήεντα Α,Ε,Ι,Ο,Ου με αυτή τη σειρά για τουλάχιστον πέντε φορές. Ενεργοποιούνται οι μυς του προσώπου.
Βελτίωσε το περίγραμμα του προσώπου: Βγάλε έξω τη γλώσσα σπρώχνοντας όσο πιο χαμηλά μπορείς. Κλείσε τα μάτια σφίγγοντας τα βλέφαρα. Επανάλαβε για τρία λεπτά. Ενεργοποιούνται οι μυς των ζυγωματικών.
Αφαίρεσε χρόνια από τα χείλη: Άνοιξε το στόμα και τράβηξε προς τα μέσα τα χείλη. Κλείσε το στόμα και χαμογέλασε κρατώντας ενωμένα τα δόντια για 3 λεπτά. Έτσι τονώνονται οι μυς του στόματος και απαλύνονται οι γραμμές έκφρασης.
Διάσημα μυστικά
Γκουίνεθ Πάλτροου
Το πρώτο βήμα είναι να αποδεχθείς την εικόνα σου στον καθρέφτη.
Κέιτ Μος
Ενυδάτωση, ύπνος και ευτυχία, αυτά τα τρια είναι το μυστικό της ομορφιάς.
Κλόντια Σίφερ
Κράτησα τη συνήθεια των περισσοτέρων Γερμανών να τρώω νωρίς το βράδυ, ώστε να μην κουράζω τον οργανισμό μου κατά την διάρκεια του ύπνου.
Βικτώρια Μπέκαμ
Είμαι αρκετά σχολαστική με τον καθαρισμό του προσώπου μου. Κάνω τακτικά καθαρισμό σε αισθητικό ενώ φροντίζω κάθε βράδυ να αφαιρώ εντελώς τα υπολείμματα του μακιγιάζ.
Μας ρωτήσατε:
Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε καθαρισμό και από ποια ηλικία;
Ο καθαρισμός δεν εξαρτάται από την ηλικία αλλά από τις ανάγκες του δέρματος μας. Μπορούν να ξεκινήσουν από πολύ νωρίς π.χ. από την περίοδο της εφηβείας όπου εμφανίζεται η ακμή.
Ποιο είναι το κριτήριο επιλογής προϊόντων ομορφιάς;
Τα προϊόντα ομορφιάς δεν τα επιλέγουμε ανάλογα με το τι χρησιμοποιεί η φίλη μας, αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού μας δέρματος.
Ποια είναι τα καλύτερα καλλυντικά;
Αυτά που είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας μας.
ΠΗΓΗ