Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Πως να σταματήσεις να τρως τα νύχια σουΕίναι σίγουρα μια από τις πιο κακές συνήθειες, αλλά ταυτόχρονα και τόσο απολαυστική, ιδιαίτερα τα διαστήματα που είσαι αγχωμένη. Προσπάθησε, λοιπόν, να απαλλαγείς από αυτή, κάνοντας τα εξής:

Εφοδιάσου με μια ειδική θεραπεία - βερνίκι, που έχει πικρή ή πιπεράτη γεύση και η οποία δεν είναι τυχαία, αφού αυτή θα νιώθεις κάθε φορά που θα τρως τα νύχια σου.
Δοκίμασε τα ψεύτικα νύχια, τα οποία τα βάζεις γρήγορα και εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα φας.
Κάνε το πείραμα του μανικιούρ. Δηλαδή για ένα διάστημα 12 εβδομάδων προσπάθησε να έχεις κάθε εβδομάδα ραντεβού για να φτιάχνεις τα νύχια σου. Σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει αυτό; Πρώτον, τα νύχια σου θα είναι πάντα περιποιημένα και δεν θα σου πάει η καρδιά να τα καταστρέψεις και δεύτερο δεν θα θέλεις να χαραμίσεις τα χρήματα που θα έχεις επενδύσει.
Τέλος, καλό είναι να έχεις πάντα στη τσάντα σου ή στη δουλειά σου ένα μικρό νεσεσέρ, το οποίο θα περιέχει ένα λαδάκι για τις παρανυχίδες, ένα νυχοκόπτη και μια λίμα. Έτσι, θα είσαι πάντα έτοιμη να περιποιηθείς με το κατάλληλο τρόπο μια παρανυχίδα ή ένα σπασμένο νύχι. 
via