Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου



Είναι σίγουρα μια από τις πιο κακές συνήθειες, αλλά ταυτόχρονα και τόσο απολαυστική, ιδιαίτερα τα διαστήματα που είσαι αγχωμένη. Προσπάθησε, λοιπόν, να απαλλαγείς από αυτή, κάνοντας τα εξής:

Εφοδιάσου με μια ειδική θεραπεία - βερνίκι, που έχει πικρή ή πιπεράτη γεύση και η οποία δεν είναι τυχαία, αφού αυτή θα νιώθεις κάθε φορά που θα τρως τα νύχια σου.
Δοκίμασε τα ψεύτικα νύχια, τα οποία τα βάζεις γρήγορα και εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα φας.
Κάνε το πείραμα του μανικιούρ. Δηλαδή για ένα διάστημα 12 εβδομάδων προσπάθησε να έχεις κάθε εβδομάδα ραντεβού για να φτιάχνεις τα νύχια σου. Σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει αυτό; Πρώτον, τα νύχια σου θα είναι πάντα περιποιημένα και δεν θα σου πάει η καρδιά να τα καταστρέψεις και δεύτερο δεν θα θέλεις να χαραμίσεις τα χρήματα που θα έχεις επενδύσει.
Τέλος, καλό είναι να έχεις πάντα στη τσάντα σου ή στη δουλειά σου ένα μικρό νεσεσέρ, το οποίο θα περιέχει ένα λαδάκι για τις παρανυχίδες, ένα νυχοκόπτη και μια λίμα. Έτσι, θα είσαι πάντα έτοιμη να περιποιηθείς με το κατάλληλο τρόπο μια παρανυχίδα ή ένα σπασμένο νύχι. 
via 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου