Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να τυλίξετε μόνοι σας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στο σπίτι!

Μπορεί πέρυσι να σας τύλιξε κάποιος άλλος τα χριστουγεννιάτικα δώρα, τι θα λέγατε όμως αν φέτος τα τυλίγατε μόνοι σας στο σπίτι σας; Ξέρουμε, μπορεί να ακούγεται βαρετό να κάτσει κανείς να τυλίξει μόνος του τα δώρα στο σπίτι αλλά πως θα σας φαινόταν αν φτιάχναμε μαζί μια γλυκιά γωνιά μέσα σε αυτό την οποία θα ζηλέψει κάθε μέλος της οικογένειας;

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα όμως εμείς σας προτείνουμε να τυλίξετε μόνοι σας τα φετινά δώρα γιατί έτσι θα δώσετε την ευκαιρία και στα μικρά παιδιά να βοηθήσουν στην όλη διαδικασία και φυσικά να περάσουν όμορφα και δημιουργικά την ώρα τους. Ξεκινάμε λοιπόν!

Βήμα 1:

Ψάξτε μέσα στο σπίτι σας και βρείτε όλες τις χρωματιστές κορδέλες που πιθανόν να έχετε πεταμένες δεξιά και αριστερά και συγκεντρώστε τις σε ένα σημείο. Αν δεν έχετε κορδέλες τότε πολύ απλά μπορεί να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να αγοράσετε μερικές, δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβές για να είναι όμορφες.

Βήμα 2:

Ψάξτε για περιτυλίγματα δώρων, είτε μονόχρωμα είτε πολύχρωμα, μέσα στο σπίτι και συσσωρεύστε και αυτά στο ίδιο σημείο με τις κορδέλες. Αν πάλι δεν έχετε περιτυλίγματα είναι εξίσου εύκολο να προμηθευτείτε μερικά από ένα βιβλιοπωλείο.

Βήμα 3:

Αν έχετε αρκετή φαντασία μπορείτε να στολίσετε τα δώρα σας ακόμα και με διάφορα στολίδια τα οποία θα φτιάξετε μόνοι σας, έτσι για περισσότερο χαρακτήρα και δημιουργικό πνεύμα.

Βήμα 4:

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι, είτε μεγάλο είτε μικρό, αν πρόκειται να συμμετάσχει και το παιδί σας επιβάλλεται ένα πλαστικό ψαλιδάκι, και είστε σχεδόν έτοιμοι! Το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξετε μια όμορφη γωνία μέσα στο σπίτι, πολλά όμορφα και χρωματιστά κουτιά, μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΙΚΕΑ οικονομικά κουτιά, και στη συνέχεια το μόνο που μένει είναι να δημιουργήσετε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μόνο για εσάς!
ΠΗΓΗ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου