Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χάρις Αλεξίου – Δήμητρα Γαλάνη στο Παλλάς

Από 13 Ιανουάριου 2012, για 15 παραστάσεις

ΣΕ ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΥΔΟ


Έτσι θα κυλήσουν οι δύο ώρες του προγράμματος μέσα από τραγούδια-σταθμούς της μακρόχρονης και πολύχρωμης διαδρομής τους. Όπως φυλάμε κοσμήματα που αγαπάμε σε θήκες βελούδινες, όπως χαρακτηρίζουμε τις απαλές, ζεστές φωνές ίδιο βελούδο, όπως φωτίζει τ’ ουρανού το μπλε τη νύχτα. Κάτι ακριβό, λιτό, γερό και όμορφο, όπως αξίζει σε δύο τέτοιες διαδρομές.

Απ’ τις αρχές του ’70 μέχρι σήμερα, σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά και γύρω ο κόσμος μια αγκαλιά, μέσα απ’ τη χάρη της φωνής τους, να μαγεύεται, να ταξιδεύει, να τραγουδάει μαζί τους.

Τέσσερις δεκαετίες στη σκηνή.

«Δεν ξέρω πώς φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος αυτή τη διαδρομή. Εγώ αισθάνομαι ότι ήμουν πάνω σ’ ένα άλογο και κάλπαζα κι έτρεχα και περνούσα από τόπους διάφορους, συναντούσα διάφορους ανθρώπους, χαιρόμουν που τους συναντούσα, που τραγουδούσα διαφορετικά πράγματα, που είχα αποδοχή» λέει η Χάρις Αλεξίου.

Και όπως η Δήμητρα Γαλάνη παρατηρεί: « Επειδή οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες της δισκογραφικής αγοράς κάνουν τα 40 χρόνια να φαίνονται πάρα πολλά. Επειδή μπορεί και να είναι έτσι για την πορεία ενός καλλιτέχνη και σίγουρα έτσι για τη ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή το πρόσωπο ενός τραγουδιστή είναι τα τραγούδια που διαλέγει να πει. Επειδή επιτυχία σημαίνει να μπορεί ένας καλλιτέχνης να διαχειρίζεται το παρελθόν του σαν να ήταν παρόν κι επειδή μέσα απ’ το παρελθόν σχεδιάζεται το μέλλον». Η συνάντησή τους στη σκηνή του Παλλάς θα είναι η πιο πιστή προβολή αυτού που αντέχει στην καρδιά μας σαν αλήθεια, η πιο δικιά μας, τελικά, μεταπολίτευση.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Σκηνoγραφία: Γιώργος Γαβαλάς – Γιάννης Μουρίκης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Ελευθερία Ντεκώ
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας, Γιώργος Ζαχαρίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ειρήνη Λαγουρού,
Μαργαρίτα Δρούτσα
Γλυκερία Παπαγεωργίου 2103640813

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€ (ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ), 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.
via 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου