Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διάρκεια και χρόνος εγκύμνασης για αρχάριους


Φαντάζομαι, έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πόσες φορές και τι είδους άσκηση χρειάζεστε την εβδομάδα. Συνήθως όταν ψάχνουμε τρόπους να χάσουμε κάποια περιττά κιλά ή να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, η γυμναστική είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε και η απορία εύλογη.

Το πόσες φορές χρειαζόμαστε άσκηση κάθε εβδομάδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντας όπως η υγεία μας, η ηλικία, η υπάρχουσα φυσική μας κατάσταση και το είδος της άθλησης που θέλουμε να κάνουμε.


Αν είστε αρχάριοι τότε πρέπει να ξεκινήσετε σιγά σιγά περπατώντας κάποια χιλιόμετρα στην αρχή για ένα μήνα και κάνοντας εύκολες ασκήσεις γυμναστικής 2-3 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μισή ώρα. Ο χρόνος αυτός κρίνεται απαραίτητος για να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση ή να κάψουμε τα περιττά λίπη.

Σταδιακά, και εφόσον μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα, θα διαπιστώσουμε ότι η φυσική μας κατάσταση βετλτιώνεται και τότε μπορούμε να αυξήσουμε τόσο τη δυσκολία όσο και το χρόνο που δαπανάμε στην άσκηση. Αν ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση τότε σταδιακά μπορούμε να φτάσουμε να γυμναζόμαστε κάθε μέρα εξασκώντας δύσκολα αθλήματα όπως κολύμβηση ή τρέξιμο.
Θυμηθείτε : Η τακτική σωματική άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία, την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου