Ξέρετε ότι το ψωμί ξεραίνεται γιατί περιέχει αρκετό νερό, σε ποσοστό 30-40%, το οποίο εξατμίζεται και χάνεται όταν το ψωμί έλθει σε επαφή με τον αέρα.
Αν θέλετε να το διατηρήσετε φρέσκο και μαλακό για περισσότερο χρόνο φυλάξτε το σε μια σακούλα την οποία αφού βάλετε λίγο σέλινο θα την κλείσετε πολύ καλά.
Επίσης μπορείτε να το φυλάξετε σε μια σακούλα στην κατάψυξη και τη μέρα που θα το χρησιμοποιήσετε αφού το ξεπαγώσετε, θα το ζεστάνετε στο φούρνο.
ΠΗΓΗ
Αν θέλετε να το διατηρήσετε φρέσκο και μαλακό για περισσότερο χρόνο φυλάξτε το σε μια σακούλα την οποία αφού βάλετε λίγο σέλινο θα την κλείσετε πολύ καλά.
Επίσης μπορείτε να το φυλάξετε σε μια σακούλα στην κατάψυξη και τη μέρα που θα το χρησιμοποιήσετε αφού το ξεπαγώσετε, θα το ζεστάνετε στο φούρνο.
ΠΗΓΗ