Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν είναι τίποτα όπως πριν

Μιλάει για τη νέα της ζωή με τον Κρατερό Κατσούλη και το παιδί τους

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» για τη ζωή της ως μαμά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.


«Νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και πολύ ευτυχής. Δεν είναι τίποτα όπως ήταν πριν. Ξενυχτάω πάρα πολύ, γιατί θηλάζω αποκλειστικά το μωρό μας, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι μαζί της».

Σε ποιόν μοιάζει; «Έχει τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα του μπαμπά του, αλλά και τη μύτη του πατέρα μου. Από μένα πιστεύω ειλικρινά, δεν έχει πάρει τίποτα απολύτως. Αλλά παρηγορούμαι όταν η μητέρα μου μού λέει ότι μου μοιάζει στο ύφος».

Σκέφτονται για δεύτερο παιδί; «Αν είχες τον Κρατερό αυτή τη στιγμή μπροστά σου θα σου έλεγε και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο. Αν όλα πάνε καλά, φαντάζομαι, ότι ναι θα κάνουμε κι άλλο παιδάκι».

Για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Φυσικά και μου λείπει. Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Εννοείται! Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη δουλειά μου και θα κάνω ό, τι κάνει μια μαμά που γυρίζει στη δουλειά της».
ΠΗΓΗ