Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Τέλεια αποτρίχωση

Τέλεια Αποτρίχωση!
Αν η λέξη «αποτρίχωση» σου ξυπνάει ακόμα άσχημα συναισθήματα, τότε σίγουρα δεν έχεις μάθει τα πάντα για τις μεθόδους που σε βοηθούν να αποκτήσεις λεία και απαλή επιδερμίδα. Είναι αρκετές και σίγουρα μπορείς να βρεις εκείνη που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Ταινίες με κερί
Είναι ιδιαίτερα εύκολες στη χρήση, ενώ δεν λερώνουν τα χέρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις, όσον αφορά τη προετοιμασία τους, είναι να τις ζεστάνεις με τα χέρια σου και να ξεκινήσεις αμέσως την αποτρίχωση. Χαρίζουν απαλή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυία για 15 περίπου μέρες.
Κερί σε roll On
Το κερί εφαρμόζεται στην επιδερμίδα πολύ εύκολα με τη ρολέτα, ενώ σε κάθε συσκευασία υπάρχουν και οι ειδικές ταινίες αποτρίχωσης. Το αποτέλεσμα που προσφέρει διαρκεί περίπου 15 με 20 ημέρες. Τέλος, να θυμάσαι να τραβάς τις ταινίες πάντα από την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των τριχών και να αφήνεις τις τρίχες να μεγαλώνουν αρκετά πριν την επόμενη αποτρίχωση.
Ξυραφάκι
Είναι σίγουρα η πιο κλασική επιλογή, αφού εξαφανίζει εύκολα και σε χρόνο dt τις τρίχες από κάθε σημείο του σώματος (με εξαίρεση ίσως στη περιοχή του μπικίνι, το οποίο καλό είναι να το αποφεύγεις). Επίσης, είναι η πιο προφανής λύση για τη γυναίκα που δεν αντέχει τον πόνο. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο μειονέκτημα: ότι πρέπει να το χρησιμοποιείς πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα κάθε 2 ή 3 μέρες.
ΠΗΓΗ
 Κρέμα
Είναι ίσως η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, καθώς δεν προκαλεί τραυματισμούς, δεν κολλάει στα χέρια και δεν πονάει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μερικά λεπτά στο μπάνιο για να «ολοκληρώσει» το έργο της. Τα αποτελέσματά της διαρκούν για 5 ημέρες. 
Ξυριστική μηχανή
Προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, για 15 περίπου μέρες, ενώ παράλληλα αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα. Στις πρώτες εφαρμογές είναι πιθανό να πονέσεις, μετά όμως δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τη χρησιμοποιείς σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.
 ΠΗΓΗ