Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέλεια αποτρίχωση

Τέλεια Αποτρίχωση!
Αν η λέξη «αποτρίχωση» σου ξυπνάει ακόμα άσχημα συναισθήματα, τότε σίγουρα δεν έχεις μάθει τα πάντα για τις μεθόδους που σε βοηθούν να αποκτήσεις λεία και απαλή επιδερμίδα. Είναι αρκετές και σίγουρα μπορείς να βρεις εκείνη που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Ταινίες με κερί
Είναι ιδιαίτερα εύκολες στη χρήση, ενώ δεν λερώνουν τα χέρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις, όσον αφορά τη προετοιμασία τους, είναι να τις ζεστάνεις με τα χέρια σου και να ξεκινήσεις αμέσως την αποτρίχωση. Χαρίζουν απαλή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυία για 15 περίπου μέρες.
Κερί σε roll On
Το κερί εφαρμόζεται στην επιδερμίδα πολύ εύκολα με τη ρολέτα, ενώ σε κάθε συσκευασία υπάρχουν και οι ειδικές ταινίες αποτρίχωσης. Το αποτέλεσμα που προσφέρει διαρκεί περίπου 15 με 20 ημέρες. Τέλος, να θυμάσαι να τραβάς τις ταινίες πάντα από την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των τριχών και να αφήνεις τις τρίχες να μεγαλώνουν αρκετά πριν την επόμενη αποτρίχωση.
Ξυραφάκι
Είναι σίγουρα η πιο κλασική επιλογή, αφού εξαφανίζει εύκολα και σε χρόνο dt τις τρίχες από κάθε σημείο του σώματος (με εξαίρεση ίσως στη περιοχή του μπικίνι, το οποίο καλό είναι να το αποφεύγεις). Επίσης, είναι η πιο προφανής λύση για τη γυναίκα που δεν αντέχει τον πόνο. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο μειονέκτημα: ότι πρέπει να το χρησιμοποιείς πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα κάθε 2 ή 3 μέρες.
ΠΗΓΗ
 Κρέμα
Είναι ίσως η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, καθώς δεν προκαλεί τραυματισμούς, δεν κολλάει στα χέρια και δεν πονάει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μερικά λεπτά στο μπάνιο για να «ολοκληρώσει» το έργο της. Τα αποτελέσματά της διαρκούν για 5 ημέρες. 
Ξυριστική μηχανή
Προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, για 15 περίπου μέρες, ενώ παράλληλα αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα. Στις πρώτες εφαρμογές είναι πιθανό να πονέσεις, μετά όμως δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τη χρησιμοποιείς σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.
 ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου