Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Chlorella, το σούπερ φύκι καταστροφές των βαρέων μετάλλων

Το πράσινο αυτό κυτταρώδες φύκι καλλιεργείται σε μεγάλες τεχνητές λίμνες  γλυκού νερού και είναι το  δημοφιλέστερο φύκι παγκοσμίως. Για την chlorella έχουν γίνει χιλιάδες ερευνητικές εργασίες  από πανεπιστήμια και επιστημονικά περιοδικά

Η chlorella, περιέχει ποσότητες σιδήρου, λουτεΐνης και χλωροφύλλης και εμπεριέχει  τις μεγαλύτερες ποσοστώσεις χλωροφύλλης από κάθε άλλο φυτικό οργανισμό στον πλανήτη μας.

Είναι σημαντικό για την καλή υγεία του οργανισμού μας γιατί:


Δρα αποτοξινωτικά «κλειδώνοντας» τα βλαβερά μέταλλα (όπως χρώμιο, ψευδάργυρος,  υδράργυρος, μόλυβδος, ενώσεις τους) τα οποία αποβάλλονται μέσω του εντέρου με φυσικό τρόπο.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, κάνει αδύνατη την
αποφυγή έκθεσης σε βαρέα μέταλλα. Αυτά, σε υψηλές συγκεντρώσεις δηλητηριάζουν τον οργανισμό. 

Δυστυχώς, σήμερα αυτά ανιχνέυονται παντού.

- Στο
πόσιμο νερό (σωλήνες μολύβδου)
- Στο χώμα (φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα),
- Στις
τροφές (ακόμα και τα ψάρια, ειδικά τα μεγάλα και λιπαρά, όπως ο σολομός, ο ξιφίας και ο τόνος, ενώ αποτελούν εξαιρετική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων, παρόλα αυτά έχουν  υψηλές συγκεντρώσεις βαρέων μετάλλων)
- Στον περιβάλλοντα
αέρα σε περιοχές υψηλής εκπομπής.

Τοξικά μέταλλα υπάρχουν στα καύσιμα, σε δομικά υλικά, σε καλλυντικά & προϊόντα προσωπικής φροντίδας, ακόμα και στα σφραγίσματα στα δόντια μας. 

Η chlorella είναι ένας πραγματικός μαγνήτης των βαρέων μετάλλων. Βοηθάει στις συσπάσεις του εντέρου, αναδομεί την χλωρίδα, και απορροφά τα δηλητήρια. Επίσης ηρεμεί, διεγείρει τον μεταβολισμό, και την παραγωγή ενζύμων που
είναι καταλύτες για σχεδόν κάθε βιοχημική αντίδραση σε όλες τις διεργασίες του μεταβολισμού.

1) Έχει αντιγηραντική δράση,
2) Α
υξάνει την ενεργητικότηα και την ζωντάνια του οργανισμού
3) Υποκινεί την αύξηση της φυσική χλωρίδας του εντέρου.
4) Αποτοξινώνει το πεπτικό σύστημα 
5) Απομακρύνει το αλκοόλ στο ύπαρ.
6) Βοηθάει στο αδυνάτισμα.

Η Σύνθεση της Chlorellas : Περιέχει: Βιταμίνη Α - βήτα-καροτίνη, βιταμίνη B1 - Thiamine, βιταμίνη B2 - ριβοφλαβίνη, βιταμίνη B6, βιταμίνη B12, Niacin. Βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ, μαγνήσιο, κάλιο,φώσφορος, χαλκός, ψευδάργυρος, ιώδιο, κοβάλτιο, ασβέστιο, σίδηρος. Περιέχει επίσης τα ακόλουθα αμινοξέα (πρωτεΐνη): Arginine, λυζίνη, Histidine, φαινυλαλανίνη, Tyrosine, λευκίνη, Isoleucine, , ValineMethionine, αλανίνη, γλυκίνη, Proline, γλουταμινικό οξύ, σερίνη, θρεονίνη, ασπαρτικό οξύ, Tryptophan και Cystine. Περιέχει επίσης όλα τα πεπτικά ένζυμα συμπεριλαμβανομένου του chloropyllase και pepsin, και το λιποϊκό οξύ.
Πόσα χάπια την ημέρα (1000mg καθένα): 3 χάπια, 3 φορές την ημέρα με το φαγητό

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου