Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hotel de Charme Les Airelles, Courchevel 1850


Το ξενοδοχείο-ορόσημο της Κουρσεβέλ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς των rich & famous – συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων προ κρίσης τουλάχιστον. Βρίσκεται στην καρδιά του Jardin Alpin, σε ένα σούπερ προνομιακό location με την πίστα του σκι στην πόρτα του. Έτσι οι ένοικοί του έχουν την δυνατότητα να φεύγουν κατευθείαν με τα σκι τους από το ξενοδοχείο για τις εξορμήσεις τους στις χιονισμένες πλαγιές, χωρίς να χρειάζονται κάποιο μεταφορικό μέσο.


 

Κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Albertville, το Les Airelles  ήταν αυτό που φιλοξένησε την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή. Είναι ένα πολυτελέστατο χειμερινό resort που απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τα χειμερινά σπορ με στυλάτη και υψηλών προδιαγραφών διαμονή. Και όταν λέμε υψηλών προδιαγραφών, εννοούμε φυσικά και στο σέρβις. Ένας ski valet θα είναι συνεχώς σε επιφυλακή για να σας βοηθήσει σε ότι χρειάζεστε σχετικά με τα χειμερινά σας σπορ, το εξοπλισμό σας ή να σας οδηγήσει στο Trois Vallees μια από τις κορυφαίες περιοχές για σκι στον κόσμο.


Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα όμορφο αριστοκρατικό κτίριο που θυμίζει πύργο του παραμυθιού που ξεπροβάλει μέσα από το πυκνό χιόνι. Η ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους, στα δωμάτια και τις σουίτες είναι ζεστή και πολυτελής και η διακόσμηση ιδιαίτερα εντυπωσιακή με ξύλινες επενδύσεις ζωγραφισμένες στο χέρι, πολυτελή υφάσματα και υπέροχα έπιπλα.


Το Les Airelles παίζει επίσης  δυνατά με την γαστρονομία. Διαθέτει τρία εξαιρετικά εστιατόρια με κορυφαίο αυτό του διάσημου σεφ Pierre Gagnaire, το design του οποίου αποτελεί φόρο τιμής στη Σίσσυ της Βαυαρίας. Το μενού των απολαύσεων στο Les Airelles συνεχίζεται στο The spa Valmont pour Les Airelles όπου θα απολαύσετε θεραπείες και μασάζ ή θα χαλαρώσετε στην πισίνα του. Αυτό δε που αποτελεί μοναδική εμπειρία είναι η -10ο Snow Cave (παγωμένη σπηλιά) που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σάουνες για να σας προσφέρει αναζωογόνηση στο maximum.
 







via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου