Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γνωρίστηκαν 10 λεπτά ως παιδιά και παντρεύτηκαν μετά από χρόνια διαδικτυακά!

Γνωρίστηκαν 10 λεπτά ως παιδιά, ξαναβρέθηκαν στο internet, παντρεύτηκαν μέσω Skype και αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί μετά από 3 μήνες. Η ιστορία δύο Ινδών σε αφήνει άφωνο.
Ο Syed Islam ο οποίος ζει στο Southampton παντρεύτηκε μέσω Skype την Monira Chowdhury με την οποία είχε γνωριστεί όταν ήταν παιδί μόλις δέκα λεπτά.
Μετά από χρόνια ξαναβρέθηκαν μέσω internet και ύστερα από πολύωρες συζητήσεις μέσω Skype ερωτεύτηκαν. Και ο έρωτάς τους δεν σταμάτησε εκεί. Χωρίς να συναντηθούν από κοντά παντρεύτηκαν διαδικτυακά ενώ αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί μετά από τρεις μήνες.


  "Τη συνάντησα στο αεροδρόμιο του Heathrow  και την αγκάλιασα. Στην αρχή ήταν ντροπαλή αλλά μετά χαλάρωσε. Ήμουν ενθουσιασμένος. Ξέρω πως ο γάμος μας ασυνήθιστος αλλά η απόσταση δε μετράει", είπε στην Daily Mail o 28χρονος Syed.
Η συνομήλικη σύζυγός του ανέφερε: "Ήταν ακριβώς όπως τον περίμενα. Ένας καλός άνθρωπος και περνάμε πολύ καλά. Ταιριάζουμε".

  Το ζευγάρι σχεδιάζει τον ερχόμενο χρόνο να κάνει πάρτι στο Μπαγκλαντές για το γάμο τους ενώ η νύφη θα μείνει μέχρι τον Απρίλιο στην Αγγλία όταν και θα επιστρέψει στην Αμερική.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου