Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Γνωρίστηκαν 10 λεπτά ως παιδιά και παντρεύτηκαν μετά από χρόνια διαδικτυακά!

Γνωρίστηκαν 10 λεπτά ως παιδιά, ξαναβρέθηκαν στο internet, παντρεύτηκαν μέσω Skype και αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί μετά από 3 μήνες. Η ιστορία δύο Ινδών σε αφήνει άφωνο.
Ο Syed Islam ο οποίος ζει στο Southampton παντρεύτηκε μέσω Skype την Monira Chowdhury με την οποία είχε γνωριστεί όταν ήταν παιδί μόλις δέκα λεπτά.
Μετά από χρόνια ξαναβρέθηκαν μέσω internet και ύστερα από πολύωρες συζητήσεις μέσω Skype ερωτεύτηκαν. Και ο έρωτάς τους δεν σταμάτησε εκεί. Χωρίς να συναντηθούν από κοντά παντρεύτηκαν διαδικτυακά ενώ αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί μετά από τρεις μήνες.


  "Τη συνάντησα στο αεροδρόμιο του Heathrow  και την αγκάλιασα. Στην αρχή ήταν ντροπαλή αλλά μετά χαλάρωσε. Ήμουν ενθουσιασμένος. Ξέρω πως ο γάμος μας ασυνήθιστος αλλά η απόσταση δε μετράει", είπε στην Daily Mail o 28χρονος Syed.
Η συνομήλικη σύζυγός του ανέφερε: "Ήταν ακριβώς όπως τον περίμενα. Ένας καλός άνθρωπος και περνάμε πολύ καλά. Ταιριάζουμε".

  Το ζευγάρι σχεδιάζει τον ερχόμενο χρόνο να κάνει πάρτι στο Μπαγκλαντές για το γάμο τους ενώ η νύφη θα μείνει μέχρι τον Απρίλιο στην Αγγλία όταν και θα επιστρέψει στην Αμερική.
ΠΗΓΗ