Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

«Καυτός» Έλληνας διχάζει την Τουρκία!

Στου Έλληνα την ποδιά σφάζονται παλικάρια στην Τουρκία, καθώς οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές της γειτονικής χώρας κάνουν αμάν για να «κλείσουν» έναν 26χρονο Κρητικό!


Ο λόγος για τον Ηλία Πετράκη, που, όπως διαβάζουμε στην «Espresso», είναι από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στην Τουρκία.
«Ο Ηλίας είναι άνθρωπος ο οποίος είναι γεννημένος αθλητής, γι´ αυτό είναι και πολύ καλός στο modeling» δηλώνει στην εφημερίδα η μάνατζέρ του, Έλενα Χριστοπούλου, προσθέτοντας πως ο 26χρονος έχει εργαστεί σε καμπάνιες στην Ελλάδα και έγινε γνωστός στην γειτονική χώρα μέσα από editorial μόδας.

Ο 26χρονος κατάγεται από τα Χανιά και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Το εντυπωσιακό του σώμα οφείλεται στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό από την ηλικία των 5 ετών, ενώ το modeling μπήκε στη ζωή του πριν από περίπου 6 χρόνια.

Ο Ηλίας ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση -στην οποία υπήρξε πρωταθλητής στο παρελθόν- και, μάλιστα, φιλοδοξεί να προκριθεί με την Εθνική μας ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

«Ιδανική γυναίκα είναι η γυναίκα με κατανόηση. Θέλω να καταλάβει ποιος είμαι και τι κάνω. Μόνο τότε μπορώ να δοθώ κι εγώ. Εξωτερικά, θα κοιτάξω το βλέμμα και γενικότερα την εκφραστικότητα του προσώπου», έχει δηλώσει το μοντέλο - κολυμβητής στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας πως είναι τόσο μονογαμικός όσο μπορεί ένας άνδρας να είναι, αλλά και πως έχει ταξιδέψει με το αμάξι του πολλά χιλιόμετρα για μια γυναίκα κι ας είχε εντατικές προπονήσεις και αγώνες!
ΠΗΓΗ