Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι γεννήσεις του 2012!

Κάθε χρονιά έχει τις καλές, τις πολύ καλές, τις «ουδέτερες» ή και τις πιο δύσκολες στιγμές της, όπως αυτές μπορούν και συμβολίζονται αστρολογικά. Κάθε μέρα της χρονιάς γεννιούνται παιδιά και δίνουν την ευκαιρία στους γονείς τους να νιώσουν τη μέγιστη χαρά και ικανοποίηση, την πραγματική ευτυχία μέσα στην ψυχή και στη ζωή τους!
Αστρολογικά μιλώντας, σε ένα γενικό πλαίσιο, θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα «στίγμα» του χαρακτήρα / των τάσεων της ζωής των παιδιών που θα γεννηθούν – έως ένα σημείο ακριβή πρακτικά- με βάση την κίνηση των πλανητών.

Φυσικά, προτείνουμε μια εξονυχιστική μελέτη και ανάλυση επί προσωπικού χάρτη, προσμετρώντας το σύνολο των μαθηματικών παραγόντων που τον απαρτίζουν, με τα εργαλεία της αρχαίας ελληνικής αστρολογίας, αλλά και της αριθμολογίας, για να μπορούμε να είμαστε πραγματικά «σωστοί» στα αποτελέσματα και στην ερμηνεία μας σε ατομικό επίπεδο. Μια τέτοια μελέτη μπορεί επί της ουσίας να αποτελέσει «κλειδί» στην αποκρυπτογράφηση της ιδιοσυγκρασίας, αλλά και στην βέλτιστη αξιοποίηση ταλέντων και κλίσεων, στα χέρια του γονέα ο οποίος επιθυμεί να δώσει την πιο αποδοτική κατεύθυνση κατά τα χρόνια της ανάπτυξης, να αποφύγει σκοπέλους στη διαπαιδαγώγηση, αλλά και να συμβάλλει εποικοδομητικά στον μελλοντικό επαγγελματικό προσανατολισμό του παιδιού.
Ας δούμε λοιπόν σε πρώτη φάση και σε ένα γενικό (μαζικό) επίπεδο, τι χαρακτηριστικά θα έχουν οι «νέοι επισκέπτες του σύμπαντος» ανά μήνα γέννησης (για τη χρονιά του 2012)!

Μωρά που θα γεννηθούν το μήνα
- Ιανουάριο 2012: έως τις 15/1/2012 η γέννηση δείχνει ποικίλα ταλέντα κι ενδιαφέροντα, εργατικότητα, αλλά και ανεξάρτητο πνεύμα. Μετά τις 15/1/2012 η γέννηση υπόσχεται περισσότερη ευαισθησία κι ενσυναίσθηση, καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά και νευρικότητα ή αστάθεια ενίοτε στις αποφάσεις / επιλογές. 9-27/1/2012 είναι ημερομηνίες που δίνουν πιο συγκροτημένο, πρακτικό και υπολογιστικό πνεύμα. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες διαφαίνεται πιο ανάλαφρη είτε «ανοιχτή» οπτική προς τη ζωή και τις προκλήσεις της!
- Φεβρουάριο 2012: το συναισθηματικό πάθος είναι διάχυτο, όπως εξ’ άλλου και τα ενδιαφέροντα για τη φιλοσοφία και την ψυχολογία (κάτι που θα αποδειχθεί βέβαια χρόνια μετά!). Η νευρικότητα είτε η ενστικτώδης / πεισματική ή εκρηκτική αντίδραση μπορεί να αποβεί επιζήμια. Μετά τις 9/2/2012 η γέννηση δείχνει θάρρος και εγωισμό, αλλά και «πολεμικά» / παρορμητικά συναισθήματα, ακόμα και στον έρωτα (παιδιά «κυνηγοί»)!
- Μάρτιο 2012: εδώ η σκέψη γίνεται γρήγορη (αλλά και επιπόλαια), ο λόγος κοφτερός, αυθόρμητος, νευρικός, αλλά και «αξιοθαύμαστα» σβέλτος ως αντίδραση. Τα παιδιά του Μάρτη πρέπει να γαλουχηθούν στο να ολοκληρώνουν ό,τι αναλαμβάνουν προς διεκπεραίωση. Η γέννηση μετά τις 6/3/2012 προσδίδει περισσότερη πρακτικότητα, αλλά και σταθερότητα σε χρήματα κι αισθήματα!
- Απρίλιο 2012: εδώ η γέννηση κρύβει «μπελάδες» (με την καλή έννοια)! Μέχρι τις 16/4/2012 ο δυναμισμός συνδυάζεται με ευαισθησία και συναισθηματική σκέψη, ενώ η γέννηση μετά τις 3 του Απρίλη δείχνει παράλληλα την αγάπη για την πολύπλευρη γνώση, την κίνηση και την επικοινωνία. Μετά τις 17/4/2012 τα παιδιά είναι και φαίνονται πραγματικά δυναμικά, «επιθετικά», αλλά και ικανά στο να διαπρέψουν, εφόσον αξιοποιήσουν τα γνωστικά ερεθίσματα και μάθουν να συνδιαλέγονται και να συνεργάζονται αρμονικά.
- Μάιο 2012: πρακτικότητα, εργατικότητα και συνέπεια δένουν επιτυχώς με την ποιότητα και την ικανότητα της αντίληψης, της μάθησης και της επικοινωνίας. Αυτός ο μήνας μπορεί να δώσει κάλλιστα τους πολύ καλούς μελλοντικούς μάνατζερ, αλλά και τους καλλιτέχνες ή τους εμπόρους που ξέρουν να κερδίζουν αξιοποιώντας τα ταλέντα τους και δουλεύοντας μεθοδικά!
- Ιούνιο 2012: τα παιδιά που θα γεννηθούν έως τις 7/6/2012 διακρίνονται πραγματικά από ένα δυνατό, γρήγορο και ικανό μυαλό, το οποίο θα μπορεί να επεξεργάζεται κάθε πληροφορία με ευστοχία. Ίσως η νευρικότητα  και η τάση πολυπραγμοσύνης / διάσπασης της προσοχής να αποτελέσει «πρόβλημα», ωστόσο με τη σωστή καθοδήγηση όλα θα τακτοποιηθούν, όπως πρέπει! Από τις 8/6/2012 η γέννηση κρύβει περισσότερη προσκόλληση στο σπίτι / στην οικογένεια είτε μια τάση για συναισθηματική / επιφυλακτική αντιμετώπιση των θεμάτων.
- Ιούλιο 2012: η γέννηση στο μέσον του καλοκαιριού μπορεί αυτή τη φορά κάλλιστα να συνδυαστεί με έντονη καλλιτεχνικότητα, αισθητική αντίληψη, δημιουργικότητα, φαντασία, αλλά και ερωτισμό! Τα παιδιά του Ιουλίου μπορούν να κάνουν θαύματα σε επίπεδο επικοινωνιακών ενασχολήσεων, αλλά και στις τέχνες και στα γράμματα, ακόμα και σε εμπορικές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη γυναίκα / την ομορφιά! Παιδιά με ικανότητα διαπραγμάτευσης και αριστοκρατικής συμπεριφοράς, παιδιά με θετική σκέψη!
- Αύγουστο 2012: τα παιδιά που θα γεννηθούν έως τις 8 του μήνα «παίζουν» άνετα στο  τερέν της επικοινωνίας, της γνώσης, του εμπορίου, της τέχνης και της δημιουργικότητας. Η γέννηση μετά τις 8 Αυγούστου φέρνει την τάση για αναζήτηση περισσότερης συναισθηματικής γαλήνης, αγάπη για το σπίτι, την οικογένεια, τις σχέσεις φροντίδας, αλλά και το «ζεστό φαγητό της μαμάς»! Από τις 24/8 και εξής, τα παιδιά που γεννιούνται είναι ακόμη πιο αποφασιστικά, δυνατά, βαθιά συναισθηματικά, αλλά και εκδικητικά!...
- Σεπτέμβριο 2012: τα παιδιά εδώ είναι πραγματικά αποφασιστικά στο στόχο τους, αλλά πολλές φορές δεν δείχνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και μπορεί να αποδειχθούν απρόβλεπτα ενίοτε στη συμπεριφορά. Από τις 7/9/2012 η γέννηση δείχνει περισσότερη αγάπη για το ωραίο, αλλά και το ακριβό!  Έως τις 16/9/2012 η σκέψη είναι μεθοδική, αναλυτική και ακριβής. Από τις 17/9/2012 η γέννηση δίνει περισσότερες ικανότητες σχετικά με τη διαπραγμάτευση και την ευγένεια / μαεστρία στη χρήση του λόγου.
- Οκτώβριο 2012: ειδικά μετά τις 8/10/2012 η γέννηση μπορεί να δώσει την αγάπη για την ανώτερη γνώση και την πολύπλευρη / κοσμοπολίτικη κουλτούρα, ταυτόχρονα όμως μιλάμε για παιδιά που ζουν τα πάντα με πάθος, θέλουν να «ελέγχουν» πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις και αναλύουν καθετί στοχεύοντας στην επιτυχία με αξιοθαύμαστο υπολογισμό! Τα παιδιά του Οκτώβρη πρέπει να μάθουν ξένες γλώσσες, θα ταξιδέψουν ίσως περισσότερο, αλλά θα αγαπούν τη δουλειά και θα βρουν πραγματικά δρόμους που θα τους βγάλουν νικητές!
- Νοέμβρη 2012: ο 11ος μήνας του έτους 2012 δίνει γέννηση παιδιών με ποιότητα και κριτήριο αισθητικής κι ευγένειας! Μέχρι τις 14/11/2012 υπάρχει σίγουρα η ροπή προς εύκολη εκμάθηση ξένων γλωσσών, αλλά κάλλιστα μπορεί να παρατηρηθεί και μια γενικότερη φιλοσοφική αντίληψη και αγάπη για τα ταξίδια. Από τις 18/11/2012 η φιλοδοξία και ο δυναμισμός γίνονται σήμα κατατεθέν των παιδιών που θα γεννηθούν, ενώ παράλληλα αυτά τα παιδιά θα τείνουν να δρουν «παρασκηνιακά», να μην εμφανίζουν ανοιχτά τις προθέσεις τους και να «εκπλήσσουν» με τις κινήσεις / αποφάσεις ή και την ωριμότητά τους1
- Δεκέμβριο 2012: παιδιά με πάθος, ανάγκη για επιτυχία, τάση φιλοδοξίας και ελέγχου σε καθετί στο περιβάλλον γεννιούνται έως τα μισά του τελευταίου μήνα του 2012! Η εργατικότητα, η επιμονή στο στόχο και η καρτερική αφοσίωση μπορούν να κάνουν θραύση για το μέλλον τους- σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ερεθίσματα που θα έχουν λαμβάνειν στο δρόμο. Πιο «ανάλαφρη φύση», ταξιδιάρα, αισιόδοξη, αλλά όχι λιγότερο φιλόδοξη δείχνει η γέννηση μετά τις 12/12/2012. Τα παιδιά αυτά μπορούν σαφέστατα να διαπρέψουν στα νομικά, στις ανώτερες σπουδές, αλλά και στα πολυεθνικά περιβάλλοντα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου