Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκλεκτικό Παιδικό Δωμάτιο Για Δύο

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αυτού του παιδικού δωματίου με εντυπωσίασε με το κομψό εκλεκτικό στυλ που δεν περιμένεις να συναντήσεις σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο για παιδιά, πόσο μάλιστα για δωμάτιο με κουκέτα. Κι όπως έχω ξαναπεί μερικές εκατοντάδες φορές, απολαμβάνω τα παιδικά δωμάτια που δεν είναι τόσο παιδικά, χωρίς δηλαδή στρουμφάκια, αρκουδάκια και ήρωες του Disney. H  κουκέτα είναι λευκή και πολύ απλή, ενώ ο τοίχος ντυμένος με πολυτελή μπροκάρ ταπετσαρία. Δίπλα στέκεται ένα μαύτρο κινέζικο ντουλάπι με ένα κάρο παιχνιδάκια στην κορυφή! Μου αρέσει πολύ αυτή η γωνία!
Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την άλλη πλευρά του δωματίου. Αδιάφορη μέχρι θανάτου! Μόνο το δάπεδο μου γεμίζει το μάτι. Το δωμάτιο ανήκει σε ένα διαμέρισμα στη Στοκχόλμη και αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες του υπόλοιπου σπιτού ανατρέξτε στο nicety.livejournal. Πρόκειται για σπάνια περίπτωση σκανδιναβικού σπιτιού που ΔΕΝ είναι κατάλευκο, φαινόμενο σπάνιο και συλλεκτικό!
spotted in nicety.livejournal

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου