Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνθρωποι ενός «κατώτερου θεού»





Οι περισσότεροι φωτογράφοι επιλέγουν για τα πορτραίτα τους ένα ωραίο πρόσωπο ή κάποιον επώνυμο.

Όχι όμως ο ερασιτέχνης φωτογράφος Lee Jeffries, ο οποίος αποφάσισε να φωτογραφίσει άστεγους και να αποτυπώσει τα συναισθήματα και τη μοναξιά τους.
Ο 44χρονος φωτογράφος,γεννημένος στη Bolton, φωτογράφησε για πρώτη φορά άστεγους το 2008 σε ένα ταξίδι του στο Λονδίνο. Ενώ περπατούσε στην πλατεία Leicester τράβηξε μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που κοιμόταν σε ένα υπνόσακο. Προσπάθησε να μην τον αντιληφθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Εκείνη τον εντόπισε και εκνευρίστηκε πολύ.

Από τότε η φωτογραφία των ανθρώπων ενός «κατώτερου θεού» έγινε για εκείνον τρόπος ζωής.
Τα πορτραίτα είναι από άστεγους στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική και ο ίδιος είπε ότι του πήρε αρκετές ώρες να βγάλει τις φωτογραφίες αφού πολλές φορές οι άστεγοι αλλάζουν γνώμη σε δευτερόλεπτα και διστάζουν να φωτογραφηθούν. Επιπλέον όπως είπε έδωσε έμφαση στα μάτια αφού αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που «τραβάει» σε μια φωτογραφία και δείχνει τα συναισθήματα.
Απίστευτες λεπτομέρειες διακρίνονται σε κάθε φωτογραφία ενώ αποτυπώνονται κι όλα τα συναισθήματα που «κρύβουν» οι άνθρωποι που ζουν στο δρόμο.




   ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου