Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα ζώδια για τον Ιανουάριο

Τι μπορεί να προσφέρει στο τέλος του χρόνου η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη; Η έκλειψη του Νοεμβρίου, αφορά κυρίως τα άτομα που έχουν γεννηθεί στις αρχές των ζωδίων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ατομικός μας χάρτης έχει στοιχεία που θα κάνουν την έκλειψη σημαντική, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται και τους πλανήτες που αγγίζει.
Κριός
Κριός
Το 2012 θα μπει στην ζωή σας με πολλές έγνοιες στον επαγγελματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να αμελήσετε κάπως τα ερωτικά σας. Από τα μέσα του Ιανουαρίου και μετά θα είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα με την σχέση σας, είτε να γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο στη ζωή σας. Το σίγουρο είναι πως αυτό το διάστημα θα κάνετε την αυτοκριτική σας πάνω στο τομέα των σχέσεων και θα θελήσετε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.
Ταύρος
Ταύρος
Η ορθόδρομη πορεία του Δία πάνω στο ζώδιό σας σχηματίζει καλή όψη με τον Πλούτωνα αυτό το μήνα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ασκείται μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους. Ο λόγος σας αποκτά αξία για τους άλλους και αυτό ελκύει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά. Γενικά αυτό το μήνα ο τομέας των σχέσεών σας θα ανθίσει.
Δίδυμος
Δίδυμος
Ο Ιανουάριος για εσάς σηματοδοτεί ένα μήνα γεμάτο σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης στην Παρθένο προδιαθέτει καυγάδες με αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως και με τον περίγυρό σας, ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε μεγαλύτερη πειθώ το πρώτο μισό. Αποφύγετε κυρίως τους καυγάδες το δεύτερο μισό του μήνα, διότι προβλέπετε πιο ωφέλιμο για τις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Παρόλα αυτά, αυτός ο μήνας φυλά όμορφες στιγμές για εσάς, αν και είναι μικρής διάρκειας.
Καρκίνος
Καρκίνος
Ο Ιανουάριος κινείται στα ίδια πλαίσια με τους προηγούμενους μήνες. Αυτή τη φορά ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να κλείσετε μια και καλή τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας. Όσοι είστε σε σχέση ή είστε παντρεμένοι αποφύγετε τους καυγάδες και μην βιαστείτε να κρίνετε τον σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες να κάνετε κάποια συναρπαστική γνωριμία, που θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σας.
Λέων
Λέων
Το πρώτο μισό του Ιανουαρίου φροντίστε να είστε πιο δοτικοί στο ταίρι σας και να αφιερώσετε χρόνο μαζί. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας προς το τέλος του μήνα ή να παντρευτείτε. Αν είστε ελεύθεροι τότε εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που είναι απέναντι από τον Υδροχόο και φροντίστε να κάνετε νέες γνωριμίες.
Παρθένος
Παρθένος
Ο Ιανουάριος έρχεται και φέρνει πολύ καλές διαθέσεις για εσάς και το ταίρι σας. Θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας και να περάσετε λίγο ευχάριστο χρόνο μαζί. Οργανώστε εκδρομές, πάρτε δώρο ή κάντε κάποια έκπληξη στο σύντροφό. Όσοι είστε μόνοι εκπέμπετε ένα σεξαπίλ και αυτό σας κάνει ελκυστικούς και θαρραλέους. Έχετε λοιπόν όλα τα συστατικά της επιτυχίας για αυτό πρέπει να τα αξιοποιήσετε.
Ζυγός
Ζυγός
Τα προβλήματα στην οικογένεια φαίνεται να σας απασχολούν κυρίως αυτό το μήνα. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, ιδιαίτερα στο προφορικό λόγο. Κάντε υπομονή και προσπαθήστε να εξηγήσετε καλύτερα τι σκέφτεστε. Η ερωτική διάθεση μπορεί να είναι πεσμένη λόγω των προβλημάτων της καθημερινότητας. Οι ελεύθεροι έχουν δυνατότητες εύρεσης μιας νέας αγάπης όπως και επανασύνδεσης.
Σκορπιός
Σκορπιός
Αυτό το μήνα θα είστε σε θέση να ασκήσετε να ασκήσετε κριτική πάνω στον εαυτό σας και στο πως συμπεριφέρεστε στους γύρω σας. Ανεξαρτήτως συμπεριφοράς που έχετε προς τους άλλους θα είστε σε θέση να δείτε τα λάθη σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με πολύ σημαντικά άτομα. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν μέσω της βελτίωσης αυτών να κάνουν ενδιαφέροντες γνωριμίες.
Τοξότης
Τοξότης
Αυτό το μήνα εκφράζετε μια θλίψη και ένα παράπονο στις σχέσεις σας. Αισθάνεστε κουρασμένοι και ότι δεν υπάρχει κατανόηση. Κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, όπως γάμος ή γέννα θα σας εξαντλήσει γιατί η προσαρμογή των νέων καταστάσεων μαζί με τα επαγγελματικά σας προβλήματα δεν θα είναι ομαλή. Όσοι είστε ελεύθεροι μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε κάποια σχέση.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
Αυτός ο μήνας θα σας βγάλει μια νοσταλγία. Θα θελήσετε να δείτε άτομα τα οποία είχατε καιρό να δείτε, θα θυμηθείτε προηγούμενες σχέσεις και θα κρίνετε πολλά από την τωρινή σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την σχέση που είστε τώρα τότε μάλλον ήρθε ο καιρός να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές σε ότι σας πειράζει. Δείτε τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί.
Υδροχόος
Υδροχόος
Ο Ιανουάριος θα βγάλει το πιο ευαίσθητο κομμάτι από μέσα σας, ειδικά στον τομέα των σχέσεών σας. Τολμήστε λοιπόν, να βγάλετε αυτό το κομμάτι σας προς τα έξω και να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόση πολύ αγάπη τρέφετε για αυτούς. Γενικά αυτό το έτος είναι πολύ ερωτικό για εσάς και αυτό φαίνεται από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Επανασυνδέσεις, νέες γνωριμίες ή αναγέννηση της σχέσης. Όλα είναι στο τραπέζι.
Ιχθύς
Ιχθύς
Ένας δύσκολος μήνας για εσάς ο Ιανουάριος, ο οποίος σας ρίχνει ψυχολογικά λόγω προβλημάτων είτε στη δουλειά είτε σε κάποιο απρόοπτο πρόβλημα ενός αγαπημένους σας προσώπου. Οι προηγούμενοι δυο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι αλλά εσείς φαίνεται να ανακάμπτετε σιγά σιγά και να ανακαλύπτετε πόση δύναμη έχετε μέσα. Καιρός να δείτε ότι δεν χρειάζεστε άλλους για να στηρίζεστε στα πόδια σας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου