Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΡΥΟ ΤΣΙΖΚΕ'Ι'Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ

Για τη βάση
200γρ.μπισκότα τύπου μιράντα ή digestive ή άλλα παρόμοια της αρεσκείας μας
50γρ.μαρμελάδα της αρεσκείας μας


Για την κρέμα
500γρ.ανθότυρο
80γρ.ζάχαρη άχνη
300γρ.αγελαδινό γιαούρτι στραγγιστό,πλήρες
5γρ.ζελατίνη σε φύλλα(1φύλλο των 5γρ.ή περισσότερα μικρότερου βάρους)
μέλι για το σερβίρισμα κανέλα για πασπάλισμα

Βάζουμε τη ζελατίνη σε ένα δοχείο με κρύο νερό για 1-2 λεπτά να μαλακώσει.έπειτα τη στύβουμε και τη λιώνουμε με 1φλιτζανάκι του καφέ ζεστό νερό.Ανακατεύουμε το ανθότυρο με την άχνη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ,μέχρι να μαλακώσει το τυρί και να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.Προσθέτουμε στο μείγμα τη διαλυμένη ελατίνη και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε ξανά.Κολλάμε τα μπισκότα ανά δύο με λίγη μαρμελάδα.Φτιάχνουμε όσα χρειάζονται για να καλύψουμε τον πάτο από μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα διαμέτρου 20-22εκ.Δεν πειράει αν μείνουν κενά ανάμεσα στα μπισκότα.Πάνω από τα μπισκότα αδειάζουμε την κρέμα.
Τη στρώνουμε ομοιόμορφα και βάζουμε στο ψυγείο για3-4ώρες,ώστε να παγώσει καλά.Όταν πρόκειται να σερβίρουμε αφαιρούμε το τσέρκι ή τα τοιχώματα της φόρμας και κόβουμε σε κομμάτια,τα οποία περιχύνουμε με λίγο μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου