Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σέρουμ-θαύμα σε μεταμορφώνει

Θέλεις λαμπερό δερματάκι, αλλά φαίνεται ότι η ενυδατική σου κρέμα και τα προϊόντα καθαρισμού δε σε καλύπτουν πια; Μήπως απλά φταίει ότι έχεις βγάλει εκτός της ρουτίνας της ομορφιά σου τον θαυματουργό ορό; Διάβασε παρακάτω τα πάντα για το σέρουμ και τις ευεργετικές του ιδιότητες για το δερματάκι σου και άφησε το να λάμψει χωρίς προηγούμενο!

Γενικά: Τα serums ή οροί στα ελληνικά είναι μια ειδική και πολύ σημαντική κατηγορία καλλυντικών, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως θαύμα! Το σέρουμ είναι στην ουσία ένα καλλυντικό με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και υφή υδαρή, ώστε να απορροφώνται πιο γρήγορα από την επιδερμίδα και να διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος, σε σχέση με τις ενυδατικές κρέμες.
Έτσι, η περιποίηση που προσφέρουν είναι πιο εντατική, πιο άμεση και μεγαλύτερης διάρκειας. Με δυο λόγια τα serums είναι η πολυβιταμίνη του... δέρματος και καλά θα κάνεις να την βάλεις στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης της. Αρχικά δημιουργήθηκαν για να καταπολεμήσουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας, τους ερεθισμούς, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Μετά όμως εμπλουτίστηκαν με περισσότερα δραστικά συστατικά, οι ωφέλειές τους πολλαπλασιάστηκαν και σήμερα σου χαρίζουν την απίστευτη λάμψη που ακτινοβολεί το δερματάκι σου μετά το σέρουμ!
Άρχισε να απλώνεις το σέρουμ σου: οι σημαντικές αντιγηραντικές του δράσεις δεν είναι το μόνο θετικό που σου προσφέρει το σέρουμ, αφού εξαφανίζει τις λεπτές γραμμούλες στο υπέροχο προσωπάκι σου. Τι άλλο κάνει το σέρουμ για το δερματάκι σου: ενυδάτωση, σύσφιξη, ανόρθωση, ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενίσχυση της άμυνας του δέρματος ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες αλλά και της κυτταρικής ανανέωσης και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια! Με άλλα λόγια το σέρουμ είναι το απαραίτητο εργαλείο περιποίησης της επιδερμίδας που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το νεσεσέρ των καλλυντικών σου.
Πώς το χρησιμοποιείς: 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) χρήσης του σέρουμ είναι αρκετές για να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου! Βάλε μια σταγόνα σέρουμ(αφού έχει πολύ συμπυκνωμένη σύσταση) στις άκρες των δαχτύλων σου και άπλωσε καλά σε πρόσωπο και λαιμό. Μετά βάλε την κρέμα νύχτας ή ημέρας και είσαι έτοιμη!
Σε ποια ηλικία είναι απαραίτητο: μετά τα 30-35, το σέρουμ γίνεται το απαραίτητο εργαλείο της ομορφιάς σου, γι'αυτό μην το ξεχνάς! Βάλε σήμερα κιόλας το σέρουμ μέσα στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή και αστραφτερή από ποτέ!
ΠΗΓΗ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου