Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»

 

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου  Ν.Πιερίας «ΖΕΥΣ», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 - παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - στην κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΛΙΑ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποίησης του συλλόγου  με την Ομοσπονδιακή Ένωση Δρομέων Κύπρου ‘’ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ’’. Ο σύλλογος της Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κο Γιώργο Καραγιάννη. Η αδελφοποίηση θα ολοκληρωθεί στη Λάρνακα με τις διήμερες γιορτές που θα πραγματοποιηθούν στα  τέλη Ιανουαρίου.

Το κέφι απογείωσαν τόσο οι δεξιοτέχνες ποντιακής και δημοτικής παραδοσιακής μουσικής των σχημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, όσο και η λαϊκή ορχήστρα του κέντρου. Πρωταγωνιστής - έκπληξη στο μουσικό μέρος της βραδιάς ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Σιδ. Σταθμού Παπαδόπουλος Δημήτρης, ο οποίος βρέθηκε επί σκηνής και έπαιξε ποντιακή λύρα.

Αναμνηστική πλακέτα στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν στους Δημήτρη Τραπέζα και Αλεξάνδρα Σουλιώτου(οι αθλητές με τους καλύτερους χρόνους), καθώς και στους δυο βετεράνους Ιωάννη Τσιομπανάκη και Δημήτρη Πουρσανίδη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑΥ Νικόλαος Γούλας, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μυστρίδης Χρήστος, ο οποίος κέρδισε το ταξίδι στην Κέρκυρα, αλλά το επέστρεψε στο σύλλογο και ακολούθησε νέα κλήρωση με νικητή τον Δημήτρη Τόλιο. Το φλουρί κέρδισε ο Γαρύφαλλος Κωντσαντόπουλος, ο οποίος και θα ταξιδέψει στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής.


   
Χρήστος Μυστρίδης: «Ενεργός η υποστήριξη από φίλους και μέλη»


Σε σύντομη αναφορά του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μυστρίδης, αφού έκανε μια συνοπτική αναδρομή στα δρώμενα της περασμένης πολιτιστικής – αθλητικής  περιόδου αναφέρθηκε επιγραμματικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και ειδικά σε ό,τι αφορά στην συγκεκριμένη εκδήλωση τόνισε:«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα μέλη και τους φίλους μας, για την αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και γενικότερα για την ενεργό υποστήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και δωροθέτες. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεράκι έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για τον τόπο μας, τον μαζικό αθλητισμό και τον σύλλογό μας σε κάθε επίπεδο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου