Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βελούδινο σώμα και το χειμώνα!

1. Άλλαξε το shower gel που χρησιμοποιείς με κάποιο που είναι εμπλουτισμένο με μαλακτικά και θρεπτικά συστατικά. Έτσι θα διατηρείς όλο σου το σώμα απαλότερο και μόνιμα ενυδατωμένο.

2. Πρόσφερε στα χέρια και τα πόδια σου μια εβδομαδιαία εντατική κούρα. Η διαδικασία περιλαμβάνει καθαρισμό και ενυδάτωση με μια παχιά κρέμα και κάλυψη των άκρων σου με μάλλινες κάλτσες και γάντια αντίστοιχα την ώρα που πέφτεις για ύπνο.

3. Άπλωνε λοσιόν σώματος κάθε μέρα. Ακόμη και μια μέρα να ξεχαστείς, θα διαπιστώσεις πόσο μουντό και αφυδατωμένο θα νιώθεις το δέρμα σου, κάτι που οφείλεται στην έντονη έλλειψη επαρκούς υδάτωσης.

4. Τρίψε με ένα αγνό έλαιο όλο το σώμα σου το βράδυ. Διεγείρεται η λεμφική λειτουργία απαλλάσσοντας το σώμα από τοξίνες χαρίζοντας στο δέρμα σου το επόμενο πρωί μια φανταστική λάμψη.

5. Στάξε μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου και λεβάντας στο μπάνιο. Η αντιβακτηριακή και κατευναστική δράση τους θεραπεύει άμεσα κάθε είδους ερεθισμούς ή ακμή, ειδικά στα σημεία που δεν φτάνει το χέρι σου να απλώσει μια πιο εξειδικευμένη αγωγή, όπως στην πλάτη.

6. Φτιάξε κομπρέσες με πράσινο τσάι. Είναι ένα κι ένα για τόνωση του δέρματος και ανακούφιση της ερεθισμένης επιδερμίδας. Ψεκάζεις τις κομπρέσες με νερό από πράσινο τσάι και τις τοποθετείς στα σημεία που θέλεις για ένα τέταρτο της ώρας.

7. Φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου μια κρέμα χεριών σε μίνι συσκευασία. Όσο πιο συχνά ενυδατώνεις τα ακροδάχτυλά σου, τόσο τα νύχια σου θα λαμποκοπούν.

8. Φόρα πλαστικά γάντια κουζίνας όταν κάνεις δουλειές του σπιτιού. Τα χημικά του απορρυπαντικού, η χλωρίνη ή το παγωμένο νερό δεν είναι ό,τι καλύτερο για την καλή φόρμα των νυχιών σου. Παράλληλα, κάνε και μια υπέροχη ενυδατική κούρα στα νύχια και τα χέρια σου ενώ πλένεις τα πιάτα ή καθαρίζεις το σπίτι, απλώνοντας μια πλούσια κρέμα πριν φορέσεις τα γάντια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου