Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετρα - Κουκέτες


 Ohdeedoh

Σαν να λέμε κουκέτες για το στρατό! Απευθύνονται σε πολυμελείς οικογένειες και μας δείχνουν τρόπους να βολέψουμε 3,4 και 5 παιδιά σε ένα χώρο ύπνου. Πως καταφέρνουν να τηρήσουν σιωπητήριο (και να αποφύγουν ολονύκτια πάρτυ) δεν μπορώ ούτε να φανταστώ!  Ενδεχομένως να αποτελούν μια καλή λύση για εξοχικά όπου σε ένα δωμάτιο κοιμούνται αδερφάκια και ξαδερφάκια. Έχουμε και λέμε λοιπόν..... 
Τέσσερα κρεββατάκια ελαφρώς ανυψωμένα για να δώσουν πλούσιο χώρο ντουλαπιών για τα τζερτζελέδια των μικρών συγκατοίκων. Δώστε βάση σε λεπτομέρειες όπως τα κουρτινάκια (μάλλον απαραίτητα με τόσο συνωστισμό!) και καδράκια που κοσμούν τα πάνω κρεββάτια.
 Andrea Farrell
Εδώ έχουμε εντοιχισμένες κουκέτες, προσέξτε τα χαριτωμένα κάγκελα. Έχουμε σύνολο το αστρονομικό ποσό των 5 (!) κρεββατιών, από τα οποία τα δύο βγαίνουν πιο έξω και είναι κάθετα σε σχέση με τις άλλες κουκέτες, ίσως λίγο κλειστοφοβικό? Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις, με φωτισμό εσωτερικά μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Μικρά συρτάρια στις βάσεις των κρεββατιών.
 google.com


Πάλι εντοιχισμένες κουκέτες με ενδιαφέρουσες σκάλες-ραφιέρες. Εσωτερικά υπάρχουν ραφιέρες για κάθε κρεββάτι και διαφορετικό χρώμα επίσης για να ξεχωρίζουν. Μεγάλα συρτάρια στις βάσεις.
desiretoinspire.net

Μια άλλη ασυνήθιστη πρόταση. Δύο κανονικά κρεββάτια και από πάνω μια κατασκευή με δύο κουκέτες που θυμίζει περισσότερο πατάρι. Λεπτομέρεια η ξύλινη επένδυση στον τοίχο που "κατεβαίνει" από το πατάρι για να δέσει το σύνολο.
 Traditional Home

Αυτή είναι από τις αγαπημένες μου!  Κουκέτες που αναπτύσονται σε διάφορα ύψη, με πολύ όμορφες κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διαφορετικά χρώματα. Ωραίες και ζωντανές οι ρίγες, όπως και το χρώμα με τα μεταλλικά μονογράμματα στις πλάτες. Επίσης μικρές εσοχές στα πλαινά κάθε κρεββατιού και αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τα κρεββάτια. Υπέροχο και φρέσκο αποτέλεσμα! Mείον η έλλειψη προστατευτικών καγκέλων.
 google.com

'Ομορφος και κομψός συνδυασμός με διακριτικά navy στοιχεία, όπως τα φινιστρίνια ανάμεσα στα κρεββάτια, τα φωτιστικά, τα λινοσκεπάσματα και το ριγέ χαλί. Ωραία κατασκευή αν και προσωπικά θα ήθελα καλύτερα προστατευτικά στα πάνω κρεββάτια.
 beds.edu.ms

Μια κουκέτα για 3 παιδιά που αναπτύσσεται καθ' ύψος, με βιβλιοθήκες  σε κάθε επίπεδο.
coreasotropa.wordpress.com

Δυό στιβαρές κατασκευές με κουκέτες, όμορφες και λιτές. Καθώς είναι μικρός ο χώρος το λευκό χρώμα τις κάνει λιγότερο ογκώδεις, ενώ τα έντονα χρώματα σε τοίχο και κλινοσκεπάσματα τραβούν την προσοχή.
bedroomdesigner.net

Μια κουκέτα για το Σταρ Τρεκ! Φουτουριστικό ύφος  με προσόψεις κουμπωτές. Στα μείον το μεγάλο ύψος και δε με πείθει από άποψη ασφάλειας η σκάλα.



treehugger.com
coastalliving.com
Μια διαφορετική κατασκευή, οι κουκέτες δένουν με πλαινούς ορθοστάτες.
 desiretoinspire.net


Κουκέτες υπό γωνία
 apartmenttherapy.com

Ένας ονειρικός χώρος με απλές και όμορφες κουκέτες. Μια κεντρική φαρδιά σκάλα που εκτελεί και χρέη ραφιέρας.
houseofturquoise.com

Μια όμορφη και κλασσική πρόταση σε αρμονικά χρώματα. Δώστε προσοχή σε λεπτομέρειες όπως τα καθρεφτάκια-ήλιοι και οι απλίκες σε κάθε ξεχωριστό επίπεδο. Και τα πολύ πρακτικά κουρτινάκια που δίνουν χρώμα και ησυχία!
murdockyoung.com

Άλλη μια μοντέρνα κατασκευή με πατάρι και μια κεντρική σκάλα. Δείτε τις προβολές των παταριών που χρησιμεύουν ως κομοδίνα.
pinterest

Κι άλλη μία πρόταση υπό γωνία.
pinterest

Εδώ οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, το σκέπαστρο με τις αντηρίδες που θυμίζουν δεντρόσπιτα.
pinterest

Μου θυμίζει καράβι αυτή η ξύλινη τετρα-κουκέτα με τα φαρδύτερα κάτω κρεββάτια. Σποτάκια σε κάθε επίπεδο.
pinterest.

Μίνιμαλ, ωραίο αλλά έχω ένα θεματάκι με την ασφάλεια, θα προτιμούσα καλύτερη προστασία.
 Pink Wallpaper

Όμορφο κλασσικό αποτέλεσμα με κατασκευή βαμμένη στο χρώμα των τοίχων και διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν χαρακτήρα.
 nurserynotations.com
Απλή και ωραία κατασκευή με παταράκια.

chiccheapnursery.com
Αυτό θα πει άνεση χώρου...μέχρι και κανονική σκάλα! Αναρρωτιέμαι πως είναι το υπόλοιπο δωμάτιο (γήπεδο ίσως?)
S.R. Gambrel


Κουκέτες για ναυτάκια! 
 signedbytina.blogspot.com


Ωωωω! Αυτές είναι βασιλικές σουίτες, όχι παιδικά δωμάτια!



photographer Neil Landino
nooshkids.blogspot.com

Δε φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά η κάθε κουκέτα καταλήγει σε ένα γραφείο μπροστά.
 Coastal Living

Εδώ έχουμε υπερπαραγωγή! Κρίμα που δεν έχω πετύχει κι άλλες λήψεις του χώρου, δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρων όμως με τα παραθυράκια, τα σκεπάσματα και τις επενδυμένες πλάτες. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θυμίζει σκηνικό!
designdazzle


Αλλη μια κατασκευή σε ναυτικό στυλ, με κεντρική και άνετη σκάλα πίαω από την οποία υπάρχουν ραφιέρες.


 sweethomestyle.tumblr.com
                                   Διαστημική έκδοση τρικουκέτας!
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου