Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Μόνιμο Μακιγιάζ

Ri-Soft-Lining
Μόνιμο και ημιμόνιμο μακιγιάζ
Το λεμέ μόνιμο γιατί δεν χρειάζεται να καθόμαστε κάθε πρωί στον καθρέφτη να βάζουμε μολυβί στα ματια να διορθώνουμε να δακρύζουν τα ματιά, ειδικά όταν φοράμε φακούς επαφής και να πρέπει να σηκωθούμε μισή ώρα πιο νωρίς για να προλάβουμε να βαφτούμε.

Το λεμέ ημιμόνιμο γιατί η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εδώ είναι διαφορετική από το μόνιμο.
Η μέθοδος Ri-Soft-Lining είναι μία σύγχρονη τεχνική. το μηχάνημα είναι 4ης γενιας. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ορυκτά επομένως όχι χημικα. Γι’ αυτό το λόγο δεν μένουν για πάντα επάνω μας όπως το tattoo. Διαρκεί ένα έως τρία χρόνια γι αυτό κάθε χρόνο χρειάζεται μια επανάληψη.  Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε διορθωσεις. Π.χ. Όταν η μόδα αλλάζει και ζητεί τα φρύδια  πιο γεμάτα η πιο λεπτά . Όταν μεγαλώνουμε τα χαρακτηριστικά μας χαλαρώνουν. Όταν έχουμε ένα μόνιμο tattoo στο πρόσωπο μας, φρύδια ή χείλη, φυσικό είναι να ακλουθούν κι αυτά την χαλαρότητα του προσώπου. Με τη μέθοδο ανανέωσης μια φορά το χρόνο ή τον ενάμιση χρόνο έχουμε τη δυνατότητα ν' αλλάζουμε το αποτέλεσμα. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα ν' αλλάζουμε το χρώμα. Πιο έντονο, πιο απαλό …..και το πιο σημαντικό! Δεν εισχωρεί στον οργανισμό καμιά χημική ουσία. Και  αποφεύγουμε τον κίνδυνο να έχουμε ένα κακοφτιαγμένο tattoo που θα μπορούσε να γίνει κόκκινο μετά από δυο μήνες και να πρέπει να το ξαναφτιάξετε. Και πάλι tattoo θα έχετε!!!
H τεχνική
Είναι ζωγραφική τρίχα-τριχα για τα φρύδια έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσικό σε κανονική απόσταση όταν σας κοιτούν νομίζουν ότι είναι το δικό σας φρύδι με τη δίκη σας τρίχα
Για ποιους είναι; Και σε ποιες περιπτώσεις;
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι για όλους και για όλες. Ξεκινώντας από τα φρύδια μπορούμε να γεμίσουμε τα ήδη υπάρχοντα για να δώσουμε ζωντάνια στο πρόσωπο.  Μπορούμε να διορθώσουμε ένα όχι καλοσχηματισμένο φρύδι το οποίο θα μπορούσε να είναι γεμάτο το μισό και το υπόλοιπο ανύπαρκτο. Ή ν' αλλάξουμε σχήμα ανάλογα με τι πάει στο πρόσωπο μας.  Είναι η ιδανικότερη λύση για περιπτώσεις αλωπεκίας ή μετά από χημειοθεραπεία
Mάτια
Σταθερή γραμμή πάνω στη βλεφαρίδα. μπορούμε να διορθώσουμε λίγο το αποτέλεσμα. Με τον τρόπο που θα μακιγιάρουμε μπορεί το μάτι να γίνει π.χ. πιο ανοδικό ή πιο μεγάλο ή πιο μικρό! Ανάλογα με τον τύπο μας.
Xείλη
Όμορφα δροσερά, καλοσχηματισμένα χείλη, είτε σε νεανικό απαλό ροζ η πιο έντονο να μοιάζει με το κραγιόν μας. εδώ μπορούμε να μεγαλώσουμε ή να λεπτύνουμε το άνω ή το κάτω χείλος ανάλογα με το σχήμα που έχουν  ή με αυτό που θα θέλαμε να έχουν.  Να είναι πάντοτε φρέσκα δροσερά, καλοσχηματισμενα. φορατε Lip-Gloss και νομίζετε ότι είναι βαμμένα.
Θα εκπλαγείτε ποσό μπορεί να ομορφύνει το πρόσωπο με τόσο πολύ μικρές παρεμβολές.
ΠΗΓΗ