Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το τραπέζι “φοράει” τζιν

Ουπς, σας τσάκωσα. Πάρτε αμέσως το παλιό φθαρμένο σας τζιν από τα σκουπίδια. Ποιος σας είπε να το πετάξετε; Σήμερα το τραπέζι “φοράει” τζιν.
tableart jeans table setting 1 Το τραπέζι φοράει τζιν
Μην ανησυχείτε που θα βρείτε τη τζιν θήκη των λουλουδιών που φαίνεται στη φωτογραφία. Πάρτε ένα παλιό τζιν παντελόνι κόψτε του τα πατζάκια και ράψτε το ένα άκρο ...
αφήνοντας το άλλο ελεύθερο. Αφού τελειώσετε τη θήκη περάστε μέσα στο ελεύθερο άκρο ένα βάζο ή μια γυάλα και βάλτε τα λουλουδάκια σας. Επίσης, στη θήκη τζιν εκτός από τα λουλούδια, μπορείτε να βάλετε ψωμί και κριτσίνια.
tableart jeans table setting  Το τραπέζι φοράει τζιν
Κόψτε λωρίδες από το τζιν και ντύστε τα μπουκάλια από τα αναψυκτικά και από τις μπύρες. Στερεώστε τις τζιν λωρίδες στα μπουκάλια με ένα σκοινάκι ή μια κορδέλα.
tableart jeans table setting Το τραπέζι φοράει τζιν
Η τσέπη του παλιού σας τζιν μετατρέπετε σε θήκη για την πετσέτα και τα μαχαιροπίρουνα. Μπορείτε να ράψετε άλλο ένα κομμάτι τζιν δίπλα από την τσέπη και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σουπλά.
Και φυσικά μη παραλείψετε το dress code των καλεσμένων σας, τζιν παρακαλώ!!! icon wink Το τραπέζι φοράει τζιν
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου