Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τεστ – Ποιο είναι το τέλειο χειμερινό άρωμα για σένα;

Τι συστατικά όμως πρέπει να έχει το τέλειο άρωμα για εσένα και πιο είναι το ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδας σου; Απάντησε ειλικρινά στο παρακάτω κουίζ και θα μάθεις!

Γενικά για τα αρώματα του χειμώνα: σαγηνευτικά και ρομαντικά τα αρώματα της εποχής έχουν κάτι από ζεστασιά μέσα τους. Το χειμερινό άρωμα σου εξάλλου θα κάνει το αγόρι σου να ξετρελαθεί και γι’ αυτό θέλει την προσοχή σου! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το άρωμα σου πρέπει “να κάθεται” στο δέρμα σου και άρα να είναι αρκετά έντονο ώστε να μην χάνεται κάτω από τα ζεστά σου ρουχαλάκια! Το ξύλο, το σανδαλόξυλο, η βανίλια, το κεχριμπάρι, το τριαντάφυλλο, το μέλι, το μήλο, το πιπέρι και η κανέλα είναι τα πιο ζεστά ζειμερινά συστατικά του χειμερινού σου αρώματος! Απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις για να μάθεις τα πάντα για το χειμερινό άρωμα που σου ταιριάζει!
Τι είδους μουσική σου αρέσει:
Α. ροκ, country, τζαζ και γενικά η εναλλακτική
Β. η ελληνική μουσική είναι το καλύτερο μου
Γ. τα ακούω όλα γενικά ανάλογα με τη διάθεση
Ποια από τις παρακάτω κουζίνες είναι η αγαπημένη σου;
Α. η μοντέρνα κουζίνα, οι νέες γεύσεις όπως το σούσι, το γλυκόξινο
Β. η ελληνική κουζίνα, φέτα, ντοματούλα και είναι κομπλε
Γ. μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πιάτα
Συνήθως το χειμώνα το λουκ σου είναι:
Α. τζινάκι, πουλόβερ, κασκόλ, παλτό για το κρύο μέχρι και γαντάκια
Β. φορεματάκι και μπότες ή γόβες ανάλογα με την περίσταση γιατί είμαι γυναίκα πάνω απ’ όλα
Γ. σκούφος, φόρμα και μπουφάν χοντρό σαν να πηγαίνω στα χιόνια
Πόσο συχνά ανανεώνεις το άρωμα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Α. Το πρωί, το απόγευμα και φυσικά πριν δω τον καλό μου
Β. Βάζω άρωμα το πρωί και με κρατάει όλη μέρα
Γ. Σε ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. μια ιδιαίτερη έξοδος βάζω σίγουρα
Γενικά σαν άνθρωπος θα μπορούσες να πεις ότι είσαι:
Α. Κυκλοθυμική, εκκεντρική και κούκλα
Β. ευαίσθητη, αγαπησιάρα και ναζιάρα
Γ. Ανάλογα με τη διάθεση μου και το πώς έχω ξυπνήσει το πρωί
Περισσότερα Α: είσαι εναλλακτική και το άρωμα σου πρέπει να είναι ιδιαίτερο και ενδεικτικό της προσωπικότητας σου ενώ πρέπει να περιέχει spicy πινελιές! Σανδαλόξυλο, κανέλα, πιπέρι, κεχριμπάρι είναι τα συστατικά που πρέπει να περιέχει το άρωμα σου!
Περισσότερα Β: είσαι πρακτικός τύπος και θέλεις να έχεις αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα για να μη χρειάζεται να είσαι όλη μέρα με το άρωμα στο χέρι. Ένα συστατικό που έχει διάρκεια όπως το μήλο, το λεμόνι ή η βανίλια είναι ότι πρέπει για εσένα οπότε ψάξε αρώματα που περιέχουν αυτά τα συστατικά!
Περισσότερα Γ: για εσένα που πας ανάλογα με τη διάθεση σου τις περισσότερες φορές καλό είναι να επενδύσεις στα διαχρονικά και κλασικά χειμερινά συστατικά αρωμάτων όπως το ξύλο και η βανίλια και από εκεί και πέρα να αποφασίσεις με βάση το έντστικτό σου!
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου