Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πριν & μετά την εγκυμοσύνη: βρες τις διαφορές!

Έχεις δει τις διάσημες που τη μια μέρα είναι με την κοιλιά στο στόμα και μετά από λίγο καιρό επιστρέφουν ακόμη πιο αδύνατες και σέξι; Ρίξε μια ματιά στο πριν και μετά των ετοιμόγεννων διασήμων και ζήλεψε ελεύθερα το after κορμί τους!




 Κρος και Μπλερ είναι λίγες μόνο από τις διάσημες που είναι κούκλες πριν και μετά την εγκυμοσύνη τους!

Μόλις 8 εβδομάδες αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της, η Ντούτζεν Κρος, κάνει εμφάνιση στην παραλία για να μας δείξει το κορμάκι της που είναι πραγματικά ζηλευτό!

Μόλις 8 εβδομάδες αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της, η Ντούτζεν Κρος, κάνει εμφάνιση στην παραλία για να μας δείξει το κορμάκι της που είναι πραγματικά ζηλευτό

Η Χάιντι Κλουμ δεν χρειάστηκε πάνω από 2 μήνες μετά τη γέννηση του γιού της Χένρι για να γίνει η κορμάρα που απολαύσαμε στο σόου της Victoria Secret.
Η Χάιντι Κλουμ δεν χρειάστηκε πάνω από 2 μήνες μετά τη γέννηση του γιού της Χένρι για να γίνει η κορμάρα που απολαύσαμε στο σόου της Victoria Secret
Η Κλόντια Σίφερ επανήλθε σε χρόνο ρεκόρ όχι μόνο στα κιλά της αλλά και γενικά σε φόρμα! Στα 39 της και πιο συγκεκριμένα,  τον Μάιο του 2010, η Κλόντια γέννησε το τρίτο παιδάκι της και ξαναβρήκε την υπ
Η Κλόντια Σίφερ επανήλθε σε χρόνο ρεκόρ όχι μόνο στα κιλά της αλλά και γενικά σε φόρμα! Στα 39 της και πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2010, η Κλόντια γέννησε το τρίτο παιδάκι της και ξαναβρήκε την υπέροχη σιλουέτα της και μετά από 5 μήνες ήταν έτοιμη να βγει στις πασαρέλες!
Μόλις τρεις μήνες μετά την γέννηση του μωρού της η Τζένιφερ Κόνελι, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις αφού όχι μόνο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά δείχνει και πιο σέξι από ποτέ!

Μόλις τρεις μήνες μετά την γέννηση του μωρού της η Τζένιφερ Κόνελι, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις αφού όχι μόνο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά δείχνει και πιο σέξι από ποτέ

Η Άλισον Χάνιγκαν έγινε μανούλα στα γενέθλια της το 2009 και μόλις έκλεινε τα 35! Έτσι σε λιγότερο από μισό χρόνο η Άλισον κατάφερε να επανέρθει στα φυσιολογικά της κιλά και να λάμπει από χαρά και ευτ

Η Άλισον Χάνιγκαν έγινε μανούλα στα γενέθλια της το 2009 και μόλις έκλεινε τα 35! Έτσι σε λιγότερο από μισό χρόνο η Άλισον κατάφερε να επανέρθει στα φυσιολογικά της κιλά και να λάμπει από χαρά και ευτυχία!

Ακριβώς 6 εβδομάδες πήρε  στην Σέλμα Μπλερ να επανέλθει στα κιλά της και να κάνει μοναδική εμφάνιση με εντυπωσιακό φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ακριβώς 6 εβδομάδες πήρε στην Σέλμα Μπλερ να επανέλθει στα κιλά της και να κάνει μοναδική εμφάνιση με εντυπωσιακό φόρεμα σε απόχρωση του πράσινου και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η χαρά της καμπύλης, πόσο μάλλον όταν ήταν έγκυος που έλαμπε ολόκληρη! Αφού γέννησε τα δίδυμα, χρειάστηκε μόλις δέκα μήνες για να ανακτήσει το σέξι κορμάκι της όπως την βλέπουμε

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η χαρά της καμπύλης, πόσο μάλλον όταν ήταν έγκυος που έλαμπε ολόκληρη! Αφού γέννησε τα δίδυμα, χρειάστηκε μόλις δέκα μήνες για να ανακτήσει το σέξι κορμάκι της όπως την βλέπουμε στην φωτογραφία στα δεξιά!

 Η Τόρι Σπέλινγκ είναι μια γλύκα με την κοιλίτσα και χωρίς την κοιλίτσα της! Με όπλο της τα μάξι φορεματάκια κράτησε το stylish λουκ της και μετά τη γέννηση της κόρης της τον Οκτώβριο!

Η Τόρι Σπέλινγκ είναι μια γλύκα με την κοιλίτσα και χωρίς την κοιλίτσα της! Με όπλο της τα μάξι φορεματάκια κράτησε το stylish λουκ της και μετά τη γέννηση της κόρης της τον Οκτώβριο!

ΠΗΓΗ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου