Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρέλεβιτς με φόντο... το απέραντο γαλάζιο!


Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, και μάλιστα με τίτλο ομορφιάς, η Άννα Πρέλεβιτς, ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και υπέροχα εξωτικά τοπία, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά την καλοκαιρινή κολεξιόν της Raxevsky, και κλέβει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερα ρομαντικό στιλ της. Η εφημερίδα «Espresso» δημοσίευσε υλικό από τη φωτογράφιση και από όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.


Είναι η δεύτερη φορά που η Σταρ Ελλάς συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία ρούχων και γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας της για τη νεανική κολεξιόν. Η πρώτη φορά ήταν πέρυσι για τη χειμωνιάτικη κολεξιόν, όπου η Άννα πόζαρε ακόμη και ιππεύοντας άλογο, με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε κορίτσι με άποψη και στιλ. Η νέα κολεξιόν θα βγει σε λίγο καιρό στα μαγαζιά της εταιρείας
.


Η φωτογράφιση, αν και θυμίζει εξωτικά τοπία και μέρη, έγινε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, και μάλιστα στην Πελοπόννησο κοντά στην περιοχή Κουρούτα. Τόσο η Άννα όσο και το συνεργείο, που αποτελούνταν από φωτογράφους, make-up artist και τη στιλίστρια, έμεναν τρεις μέρες σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη και στα διαλείμματα έβρισκαν την ευκαιρία να χαρούν τη θάλασσα, κάνοντας μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, για τη summertime collection οι συντελεστές της φωτογράφισης άλλαξαν τρεις τοποθεσίες, προκειμένου να πάρουν τις λήψεις που ήθελαν. Φυσικά, κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου έμεναν είχε πολύ όμορφα μέρη και γι' αυτό τον λόγο το επέλεξαν για τις πρώτες πόζες.

Όσο για τις επόμενες λήψεις, βρήκαν ένα τροχόσπιτο πάνω στη θάλασσα και μέσα στη φύση, ενώ οι τελευταίες λήψεις έγιναν στην παραλία της Κουρούτας, με την Άννα να έχει φόντο πότε το γαλάζιο της θάλασσας και πότε την απέραντη αμμουδιά. Πάντα, όμως, με το ίδιο φωτεινό χαμόγελο.

Όπως δήλωσε η ίδια σε φίλους της, ήταν αρκετά ευχαριστημένη και πέρασε πολύ όμορφα και τις τρεις ημέρες, έχοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Φυσικά, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της, που από την πρώτη στιγμή άρχισαν να εκφράζουν τις θετικές εντυπώσεις τους για τη φωτογράφιση.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου