Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

F1: Ο Βέμπερ στο ντεμπούτο της RB8

Ο Μάρκ Βέμπερ θα ξεκινήσει τις δοκιμές της Red Bull Renault του 2012 στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία.
Αν σας έλειψε η F1 και βαρεθήκατε να βλέπετε τις ανασκοπήσεις της προηγούμενης χρονιάς κάντε, ένα μήνα υπομονή. Τόσο περίπου θα κάνει να ξεκινήσει η δραστηριότητα γιατην επόμενη χρονιά. Μπορεί να μην είναι τόσο έντονη όμως οι δοκιμές στη Χερέθ θα μας κρατήσουν σε ένταση μέχρι
την εκκίνηση του πρώτου γκραν πρι της σεζόν 17/18-3 στην Αυστραλία.
Μέχρι τότε όμως περιμένουμε ως τις 7 Φεβρουαρίου όπου οι κινητήρες θα πάρουν μπρος και θα ταράξουν την ηρεμία της Χερέθ, με τις Red Bull Renault, McLaren – Mercedes, Ferrari και Sauber – Ferrari να έχουν ήδη ανακοινώσει ότι στο συγκεκριμένο τεστ θα συμμετάσχουν με τα νέα τους μονοθέσια!
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport , σε ότι αφορά στην RB8, πρώτος πίσω από το τιμόνι της θα βρεθεί ο Μάρκ Βέμπερ. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα θέλει τον Αυστραλό να οδηγεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Σεμπάστιαν Φέτελ για τις επόμενες δύο ημέρες.
Ο λόγος είναι μάλλον προφανής: τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας, είναι πιθανότερο να συμβούν στην αρχή του τεστ άρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής, θα έχει λιγότερες πιθανότητες να χάσει χρόνο στην πίστα.
ΠΗΓΗ