Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

H Aniston θέλει πίσω τον Brad Pitt

 
Το διαβάσαμε σε κουτσομπολίστικο περιοδικό του εξωτερικού και είναι τόσο εξωφρενικό, που θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Το άρθρο ξεκινάει με την πρόταση: «Η έγκυος Jennifer Aniston φοβάται ότι θα καταλήξει μόνη». Η σχέση της με τον Justin Theroux  τελείωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, κυρίως επειδή η Jen ήταν έρμαιο των ορμονών της εγκυμοσύνης. Ο Justin, που βαρέθηκε να ακούει γκρίνιες, «χάθηκε μέσα στη νύχτα με τη μηχανή του». Και επειδή αυτό έκανε συχνά και ο Brad Pitt, η Jen τον θυμήθηκε!
Έτσι τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και λέγοντας, «Μου λείπεις. Σε θέλω πίσω!» Ο Brad απλά άκουγε σαν καλός φίλος και προσπαθούσε να ηρεμήσει την Jennifer που δεν ξέρει πώς να αποκαλύψει στον κόσμο ότι είναι έγκυος και ότι ο πατέρας του παιδιού την παράτησε. Στο τέλος του άρθρου, για να μη μείνουμε με την πίκρα, μας ανακοινώνουν και ότι αποφάσισε να πάρει ένα σκύλο από ένα άσυλο για να της κάνει παρέα!
Στο ίδιο εξώφυλλο, αλλά κάπως παραγκωνισμένη, βλέπουμε και την Jennifer Lopez, που και αυτή είναι έγκυος από τον Casper Smart!
πηγή