Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Διακοπές με όλο το… νοικοκυριό του o Dicaprio με τη νέα αγαπημένη του


Μες στα μέλια είναι Leonardo DiCaprio και η νέα του αγαπημένη Erin Heatherton γι’ αυτό είπαν να πάνε να ζήσουν τον έρωτά του για λίγες μέρες στο ηλιόλουστο Μεξικό.

Φαίνεται όμως ότι το ζευγαράκι σκοπεύει να μείνει εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, διαφορετικά δεν εξηγείται που κουβάλησαν τόσες πολλές βαλίτσες!!!!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι τεράστιες βαλίτσες κουβάλησαν στις διακοπές τους και… τίγκαραν το βανάκι που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο που θα μείνουν.

Ποιος ξέρει; Μπορεί να ήταν αναποφάσιστοι για τον καιρό και να κουβάλησαν γι’ αυτό όλη την ντουλάπα τους. Αλλά πάλι, στο Μεξικό σκάει ο τζίτζικας, γι’ αυτό άλλωστε επέλεξαν αυτόν τον προορισμό, για να αποκτήσουν και λίγο χρωματάκι.
Μάλιστα και ο Leo εμφανίστηκε με βερμούδα, πουκαμισάκι, λευκές καλτσούλες μέχρι το γόνατο και… πεδιλάκι!!!!!  Πόσες βερμούδες άραγε να χρειαστεί να φορέσει στις λίγες μέρες που θα κάνει διακοπές. Ή μήπως λέτε να γέμισε τις βαλίτσες του με τις… απίστευτες κάλτσες του;;;;;;

Μπα… έξι βαλίτσες μαγιό πήραν, σίγουρα. Ε… αγγελάκι της Victoria’s Secret η Erin, πήρε διάφορα για να τα αλλάζει και να… ανάβει τον καλό της!!!!
Τι υπερβολές πια αυτοί οι διάσημοι!!!

Πάντως Leo και Erin φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά και μπορεί να είναι μαζί μόλις ένα μήνα, αλλά ο ηθοποιός σύστησε την καλή του και στη μητέρα του. Λέτε να πράγματα να σοβαρεύουν; Με τον DiCaprio ποτέ δεν ξέρεις.
πηγή