Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

One night stand. Απόλαυσέ το!

Σενάριο Νο 1: Ο άτιμος με παράτησε για μια πιο κοντή, πιο άσχημη και -πιστέψτε με- ποοοολύ χαζή. Μου είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να κάθομαι να κλαίω για τον μ@#$^$%#κα. Δεν μου άξιζε και ήμουν χαζή που δεν το έβλεπα.

Σενάριο Νο 2: Αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός αυτός. Τραγουδάω σαν την Βίσση αλλά αυτός δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα. Είμαι μόνη εδώ και χρόνια αναζητώντας τον κατάλληλο και η αποχή έχει αρχίσει αν με βαράει κατακούτελα. Καλός ο δονητής αλλά… δεν αρκεί.
Σενάριο Νο 3: Ο κόσμος αλλάζει, μαζί με αυτόν και όλοι γύρω μου κι εγώ αισθάνομαι «φτωχή» από εμπειρίες. Μια ζωή με μόνιμες μακροχρόνιες σχέσεις, το ερωτικό μου «βιογραφικό» είναι μάλλον φτωχό και τι δεν θα ‘δινα να το εμπλουτίσω.

Σενάρια από κινηματογραφικές ταινίες; Όοοοχι, σενάρια που τα ‘χω ακούσει και κατά καιρούς τα έχω βιώσει. Φίλες, αδερφές, συνάδελφοι, όλες βράζουμε σε παρόμοια καζάνια. Και ψάχνουμε εκτόνωση, και τσακωνόμαστε με τον τύπο στο διπλανό αυτοκίνητο, και μας λένε και α#$%μητες γιατί έχουμε νεύρα, και δεν έχουν και άδικο…
Έ όχι! Στοπ! Ως εδώ! Υπάρχει θεραπεία  και έχει και όνομα: “One night stand”.
Αχ έλα… άσε τα ηθικοπλαστικά… Μεγάλα κορίτσια είμαστε. Είναι εμπειρία ξεχωριστή και το καλύτερο… δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς αν δεν θέλεις, αν ντρέπεσαι να το πεις ακόμα και στην κολλητή σου, αν δεν ταιριάζει με το προφίλ σου. Μπορείς άνετα να το ξεχάσεις την επόμενη μέρα. Αρκεί να το κάνεις σωστά και να ακολουθήσεις τους βασικούς κανόνες.


Κανόνας Νο 1: Μην το παρακάνεις
Μόλις έκανες το καλύτερο σεξ της ζωής σου αλλά λίγο το ποτό, λίγο η ανάλαφρη διάθεσή σου, δεν θυμάσαι πως το λένε το παλικάρι. Μην διανοηθείς να το παραδεχτείς. Πες τον «Μωρό μου» ή επινόησε κάποιο χαϊδευτικό για να μην τον πληγώσεις. Είπαμε… one night stand αλλά μην γίνεις και εντελώς killer.


Κανόνας Νο 2: Μην το συνεχίσεις
Ναι, ήταν το σεξ της δεκαετίας αλλά σκέψου λίγο… Ήταν το σεξ της δεκαετίας γιατί ήταν one night stand και δεν θα έχει συνέχεια. Άσε λοιπόν τα «θα τα ξαναπούμε». ΔΕΝ θα τα ξανα – «πείτε». Κανόνας σκληρός αλλά πρέπει να τον τηρήσεις αλλιώς… έμπλεξες.


Κανόνας Νο 3: Μην το συζητάς
Επειδή είπατε ό,τι βρωμόλογο ξέρατε στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι θα συζητήσετε και για την οικονομική κρίση και την Τρόικα… Όσα λιγότερα πείτε, τόσο ευκολότερο θα το κάνετε και για τους δυο. Αν πρέπει να πείτε κάτι στα… διαλείμματα, κράτα την κουβέντα σε ανώδυνα, ελαφρά θέματα.


Κανόνας Νο 4: Μην δίνεις βιογραφικό
Και φυσικά μην ζητάς βιογραφικό. Τι είσαστε, τι άλλο κάνετε στη ζωή σας (εκτός από τέλειο, υπέροχο, προχώ σεξ), οι σπουδές, οι δουλειές και οι οικογένειες περισσότερο θα χαλάσουν το κλίμα παρά θα το φτιάξουν. Μην μπερδεύεσαι, είσαι εδώ για να περάσεις καλά απόψε και τίποτα παραπάνω. Άρα αν είναι μπετατζής ή πυρηνικός επιστήμων λίγη σημασία έχει.


Κανόνας Νο 5: Πρόσεχε!
Το ότι δεν θα τον ξαναδείς σε βάζει στον πειρασμό να δοκιμάσεις ό,τι πιο kinky έχεις φαντασιωθεί. Δεν είναι κακή ιδέα αλλά σκέψου και το άλλο… ούτε τον ξέρεις, ούτε είσαι σίγουρη ότι το γλυκό αυτό μουτράκι δεν μπορεί να κρύβει έναν πολύ βιτσιόζο άνθρωπο και δεν θες να βρεθείς αντιμέτωπη με «δυσάρεστες» εκπλήξεις.


Κανόνας Νο 1, 2, 3, - 1.000.000: Πάρε προφυλάξεις
Θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μέχρι να σπάσει (ο τοίχος) αν δεν πάρεις προφυλάξεις. Δεν θες να απειληθεί η υγεία ή ακόμα και η ζωή σου από μεταδιδόμενα νοσήματα ή AIDS για την τρέλα μιας βραδιάς. Ούτε έχεις όρεξη να βασανιστείς με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Και φυσικά ούτε λόγος για νυφικά, σκαλιά εκκλησίας και μπουμπουνιέρες. Οπότε φόρα του ένα ολόσωμο προφυλακτικό (και δύο και τρία αν χρειαστεί) και καλή σας διασκέδαση!
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου