Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

11 Εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που είναι (σχεδόν) αδύνατο να κλείσεις τραπέζι

11 Εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που είναι (σχεδόν) αδύνατο να κλείσεις τραπέζι



Το έγκυρο γαστρονομικό site Eater.com έφτιαξε μια λίστα με τα έντεκα εστιατόρια στον κόσμο που είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις τραπέζι. Συνέλεξαν τις γνώμες των συντακτών του περιοδικού, καθώς και τριών από τους πιο διακεκριμένους γευσιγνώστες από άλλα εξειδικευμένα περιοδικά. Η λίστα περιλαμβάνει κάποια αναμενόμενα εστιατόρια όπως το Noma και το Jiro, όμως στην εντεκάδα βρέθηκαν και εστιατόρια που μάλλον ήταν έκπληξη και για τους ίδιους τους συντάκτες. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το Noma δέχεται περίπου 20.000 αιτήματα για κρατήσεις τη μοναδική ημέρα του μήνα που «ανοίγει» για κρατήσεις… Αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

1. Noma, Κοπεγχάγη - Chef: Rene Redzepi – 2 Αστέρια Michelin
2. Sukiyabashi Jiro, Τόκιο - Chef: Jiro Ono – 3 Αστέρια Michelin
3. Next, Σικάγο - Chefs: Dave Beran & Grant Achatz
4. Tickets, Βαρκελώνη - Chefs: Albert and Ferran Adria
5. Quintessence, Τόκιο - Chef: Shuzo Kishida – 3 Αστέρια Michelin
6. The Fat Duck, Μπέρκσαϊρ - Chef: Heston Blumenthal – 3 Αστέρια Michelin
7. Chef’s Table at Brooklyn Fare, Μπρούκλιν Νέα Υόρκη - Chef: Cesar Ramirez – 3 Αστέρια Michelin
8. Minibar by Jose Andres, Ουάσινγκτον - Chef: Jose Andres
9. Schwa, Σικάγο - Chef: Michael Carlson - 1 Αστέρι Michelin
10. The French Laundry, Γιούντβιλ Καλιφόρνια - Chef: Thomas Keller– 3 Αστέρια Michelin
11. Yam’Tcha, Παρίσι - Chef: Adeline Grattard - 1 Αστέρι Michelin

via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου