Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 λόγους και όχι από αγάπη

Έχετε αναρωτηθεί για ποιους λόγους οι γυναίκες κάνουν σεξ; Νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση; Μην είστε σίγουροι. Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Βρετανία με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ» προσφέρει όχι ένα, ούτε δύο αλλά 237 λόγους για τον οποίο οι γυναίκες κάνουν σεξ. Και μαντέψτε, η αγάπη δεν είναι μέσα σ’ αυτούς! sex 660 4 Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 λόγους και όχι από αγάπη
Το βιβλίο φέρει την υπογραφή δύο κλινικών ψυχολόγων, της Σίντι Μέστον και του Ντέιβιντ Μπας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν ρώτησαν πάνω από 1000 γυναίκες σχετικά με τον λόγο για τον οποίο συνεβρίσκονται ερωτικά με ένα άνδρα.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις, οι γυναίκες κάνουν σεξ για φυσικούς, συναισθηματικούς και χρησιμοθηρικούς λόγους. Και η αγάπη; Η απάντηση δυστυχώς δεν είναι καταφατική.
«Ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια διασπορά στις απαντήσεις», δηλώνουν οι συγγραφείς. «Ακούγαμε απαντήσεις που ξεκινούσαν από αγνό αλτρουϊσμό και τελείωναν στο απόλυτο κακό. Τι εννοούμε κακό; Να κάνεις σεξ για να μεταδόσεις αφροδισιακά νοσήματα».
«Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η απάντηση στο ερώτημα ήταν προφανής: να περνάμε καλά, να νιώσουμε ηδονή. Κανείς όμως δεν είχε μιλήσει πραγματικά για τους λόγους που οδηγούν τις γυναίκες στο κρεβάτι: εκδίκηση στον πρώην σύντροφο, ναρκωτικά, αυτοπεποίθηση, ανασφάλεια, είναι μερικές μόνο από τις αιτίες», συμπληρώνουν.
«Πρέπει να σπάσουμε τη στερεοτυπική εικόνα που θέλει τις γυναίκες να κάνουν σεξ λόγω έρωτα και τους άντρες απλά για απόλαυση. Η απάντηση είναι απλή: οργασμός, οργασμός, οργασμός»
Οι δύο ψυχολόγοι τονίζουν πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες στο να κάνουν σέξ, όπως ιατρικοί αφού φαίνεται πως πολλές γυναίκες κάνουν σεξ για να ξεπεράσουν τις ημικρανίες, αφού οι ενδομορφίνες που εκλύονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δρουν ως… παυσίπονα!
Άλλες γυναίκες πάλι χρησιμοποιούν το σεξ για να απορρίψουν τον σύντροφό τους ή για να νιώσουν ελκυστικές ενώ άλλες απλά γιατί θέλουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλουν να τουμπάρουν τον άντρα τους. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συνδέουν την ψυχική δομή και σύσταση της κάθε γυναίκας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σεξ καθώς και με τα βιώματά της.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου