Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έφτιαξε το πορτρέτο του πατέρα του με 3,2 εκατ. κουκκίδες!

perierga.gr - Έφτιαξε το πορτρέτο του πατέρα του με 3,2 εκατ. κουκκίδες!

Ο Miguel Endara θέλησε να αποτυπώσει στο χαρτί τον «Ήρωά» του, που από μικρός τον είχε ως πρότυπο: τον πατέρα του. Έτσι από μια «ανόητη» εικόνα που βγήκε από ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, ο Miguel δημιούργησε το πορτρέτο του πατέρα του με την ονομασία «Hero».
Χρησιμοποιώντας έναν στυλό (τον οποίο άλλαζε συχνά) και αφιερώνοντας πάνω από 210 ώρες δουλειάς έφτιαξε μια καταπληκτική εικόνα με 3.2 εκατομμύρια κουκκίδες πάνω στο χαρτί. 
perierga.gr - Έφτιαξε το πορτρέτο του πατέρα του με 3,2 εκατ. κουκίδες!
Κι αν νομίζετε ότι η ονομασία που της έδωσε είναι τυχαία, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί την… ηρωική προσπάθεια του καλλιτέχνη!


The Making of "Hero" from Miguel Endara on Vimeo.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου