Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μακιγιάζ του πάγου: 4 τιπ για το καυτό τρεντ

Ασημί σκιές, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, απαλά χείλη είναι τα must συστατικά για την πιο hot τάση του χειμώνα για το μακιγιάζ σου! Παρακάτω θα βρεις πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ του πάγου εύκολα και απλά για να είσαι πάντα στην καρδιά της μόδας!

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα: η λευκή επιδερμίδα όπως καταλαβαίνεις είναι ιδανική για να λανσάρεις τέλεια το ice make up και να το αναδείξεις σωστά! Φρόντισε το μέικ απ σου να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση της επιδερμίδας σου για να φωτίσεις περισσότερο όλο σου το πρόσωπο και φρόντισε να το απλώσεις όσο πιο καλά μπορείς καλύπτοντας την παραμικρή ατέλεια γιατί το πιο βασικό στοιχειό του λουκ είναι να έχεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, κοκκινίλε ςκαι ερεθισμούς.
Η Ριάνα λέει ναι στο ice make up & την ασημί σκιά πάνω και κάτω από τα βλέφαρα!
Η Ριάνα λέει ναι στο ice make up & την ασημί σκιά πάνω και κάτω από τα βλέφαρα!
Κονσίλερ το απαραίτητο: το κονσίλερ όχι μόνο εξαφανίζει τα σημάδια της κούραση και φωτίζει την περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια αλλά κιόλας δημιουργεί ένα ενιαίο αποτέλεσμα με την υπόλοιπη βάση μέικ-απ που έχεις βάλει για να πετύχεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ.
Να ζήσει το ασήμι: η ασημί σκιά γίνεται τώρα το αγαπημένο εργαλείο του μακιγιάζ σου! Τώρα η ασημί σκιά σου μπαίνει και στα βλέφαρα σου και δεν χρειάζεται να καλυφθεί με μαύρη μάσκαρα αλλά μπορείς να κρατήσεις και ασημί τις βλεφαρίδες και να τραβήξεις εκεί την προσοχή! Άπλωσε την ασημί σκιά σου στο επάνω και στο κάτω βλέφαρο σαν να είναι μολύβι και κλέψε τις εντυπώσεις!
Το λευκό μολύβι έχει το λόγο: το λευκό μολύβι ματιών είναι ότι πρέπει να θέλεις να τραβήξεις την προσοχή στα ματάκια σου αλλά και να τα κάνεις να δείχνουν πιο μεγάλα! Το μολύβι στο κάτω βλέφαρο είναι ότι πρέπει για να δείξει το ματάκι σου πιο «καθαρό» και να μεγαλώσει αρκετά τις υπέροχες ματάρες σου!
Ροζ μαγουλάκια: άπλωσε το ρουζάκι σου στα μαγουλάκια σου με το πινέλο σου για να αναδείξει όλο το μακιγιάζ σου αφού το μακιγιάζ του πάγου δεν είναι ψυχρό αλλά έχει και το ρουζάκι του μέσα. Το απαλό girlie pink του κουφέτου, σε μια ροζ απόχρωση είναι ότι πρέπει για τα μάγουλα σου. Αν έχεις στρογγυλό προσωπάκι τότε άπλωσε το ρουζ σου κατά μήκος στα μάγουλα σου ενώ αν έχει πιο οβάλ πρόσωπο τότε άπλωσε το κοντά στα μήλα! Λίγο γκλίτερ στα μάγουλα ενισχύει την ένταση του ice make up οπότε καλό θα ήταν να το τολμήσεις!
Βάλε ροζ στα χειλάκια σου: το ροζ χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σου και για να είσαι η βασίλισσα του μακιγιάζ του πάγου. Πριν απλώσεις το κραγιονάκι σου, δεν έχεις παρά να απλώσεις λιγάκι κονσίλερ στα χείλη σου έτσι ώστε το κραγιόν σου να κρατήσει για πολύ περισσότερο! Άπλωσε λιπ-γκλος για έξτρα άμψη στα χειλάκια σου και είσαι έτοιμη να λάμψεις!
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου