Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Τζένιφερ Άνιστον: Έγινε 43!

Η Τζένιφερ Άνιστον το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 43 της χρόνια και το γιόρτασε μία μέρα πριν μαζί με τον σύντροφό της, Τζάστιν Θερού.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια και ο αγαπημένος της διασκέδασαν, την Παρασκευή το βράδυ, στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Marmont, στην περιοχή του Δυτικού Χόλιγουντ, παρέα με έναν ακόμη φίλο τους, πάντα στο αγαπημένο της σημείο που είναι η το αίθριο του κτιρίου.
Και οι δυο της ήταν ντυμένοι στα μαύρα ενώ φορούσαν και δερμάτινα μπουφάν. "Έδειχνε υπέροχη!" λέει αυτόπτης μάρτυρας ενώ προσθέτει: "Έδειχνε να έχει τέλεια διάθεση... Χαμογελούσε και έλαμπε!". Έφτασαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ ενώ δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν το κρασί τους, συζητώντας και κάνοντας πλάκα για περίπου μιάμισι ώρα. Μετά από έναν χρόνο σχέσης, το διάσημο ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ, σύμφωνα με την ίδια πηγή: "Άγγιζαν ο ένας τον άλλον έντονα! Μάλιστα, σε μια στιγμή της χάιδευε και τα μαλλιά". Το ζευγάρι αναχώρησε περίπου στις 11, κρατώντας από το χέρι ο ένας τον άλλον ενώ άγνωστα μέχρι στιγμής είναι τα σχέδια τους για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο.
via