Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σταματά για 5 χρόνια το τραγούδι η Adele. Έρωτας είναι η αιτία…

Διάλειμμα 5 ετών θα κάνει η Adele για να αφοσιωθεί στον 36χρονο αγαπημένο της όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Αχ έρωτα. Την τρέλανες…

Μαύρα μάτια θα κάνουμε για να δούμε την επόμενη δισκογραφική δουλειά της Adele αφού όπως είπε για πέντε χρόνια θα αφοσιωθεί στην καριέρα της.
Όπως είπε στο περιοδικό Vogue, η Adele θέλει να ζήσει το ρομάντσο της με τον αγαπημένο της Simon Konecki.
“Θα σταματήσω για 4 με 5 χρόνια. Εάν συνεχίζω να δουλεύω εντατικά η προσωπική μου ζωή θα αποτύχει. Στην τελική θα έχω χρόνο για να γράψω για τον επόμενο δίσκο. Θα είμαι ερωτευμένη και χαρούμενη. Και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως παντρευτώ. Ίσως αποκτήσω παιδιά. Να φυτεύω στο λαχανόκηπό μου”, είπε η τραγουδίστρια σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η Adele διατηρεί δεσμό με τον 36χρονο επιχειρηματία από το περασμένο καλοκαίρι.
Επιπλέον, μεταξύ των άλλων ανέφερε πως κάνει τα πάντα για τον αγαπημένο της όπως να του μαγειρεύει. Μάλιστα θέλει να κάνει συχνά σεξ μαζί του! Αλλά και εκείνος είναι πολύ περιποιητικός, την προσέχει και της στάθηκε όλο το διάστημα που έκανε την εγχείρηση τις φωνητικές χορδές.
Παράλληλα αποκάλυψε και κάτι για την προσωπικότητά της. “Μου αρέσει να ζω λίγο δράμα. Δεν είναι καλό. Εκεί που λέω σ’ αγαπώ αμέσως μπορεί να πω φύγε από το σπίτι μου τώρα”, κατέληξε η 23χρονη.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου