Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Ετών 82 και είναι ακόμη μοντέλο !

Καριέρα μοντέλου επί 62 έτη κάνει η 82χρονη σήμερα Δάφνη Σελφ!
Πρόκειται για το γηραιότερο μοντέλο της Βρετανίας, που κερδίζει 1.135 ευρώ την ημέρα και κάνει πασαρέλα για γνωστούς οίκους μόδας όπως οι Dolce & Gabbana, Tata-Naka και Michiko Koshino, ενώ έχει εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις των εταιρειών Nivea και Olay.

Τα εντυπωσιακά ζυγωματικά της, τα μακριά και λαμπερά γκρίζα μαλλιά της Δάφνης Σελφ φαίνεται πως ήταν η αιτία να αναγεννηθεί η καριέρα της πριν από 13 χρόνια.
Συγκεκριμένα, ειδικοί του χώρου της μόδας, που την είδαν σε μια επίδειξη, σχημάτισαν την εντύπωση ότι έχουν μπροστά τους μια λαμπερή γιαγιά, με μια άψογη συμπεριφορά που θα μπορούσε, παρά την ηλικία της, να εξακολουθήσει να έχει μια θέση στον κόσμο της λάμψης και της ομορφιάς.
Η ίδια η κ. Σελφ δηλώνει για όλα αυτά: «Ήμουν πολύ τυχερή. Νομίζω ότι η λεπτή σιλουέτα και το όμορφο δέρμα μου οφείλονται στο γεγονός ότι έχω καταγωγή από την Ιρλανδία.
Τα νεότερα μοντέλα με θαυμάζουν, αλλά δεν με ζηλεύουν, καθώς δεν αποτελώ απειλή για εκείνες. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το μόντελινγκ μέχρι να σταματήσουν να με ζητάνε. Το λατρεύω. Είναι διασκεδαστικό και με κρατάει νέα.»
 via