Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιγήρανση με όπλο την φύση

Αντιγήρανση με όπλο την φύση
Η φύση έχει στα χέρια της πολλές απάντησεις για να σταματήσει κανείς το χρόνο σε πρόσωπο και σώμα. Δείτε πως με απλά καθημερινά υλικά μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Για το πρόσωπο
Δοκιμάστε σταφυλοθεραπεία: Για να καταδείξουν την εξαιρετικά σημαντική θρεπτική αξία των σταφυλιών οι ειδικοί τα παρομοιάζουν με το μητρικό γάλα. Οι πολυφαινόλες που περιέχουν αποτελούν το Νο1 όπλο στη μάχη κατά των ελευθέρων ριζών που επιταχύνουν τη γήρανση. Παράλληλα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β και C αλλά και πηκτίνης η οποία έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Στα κουκούτσια των σταφυλιών περιέχονται υψηλά ποσοστά τανίνης,μιας ουσίας με αντισηπτικές ιδιότητες, καθώς και σάκχαρα που συμβάλλουν στη θρέψη της επιδερμίδας και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος.
Για τα μαλλιά
Μειώστε τη φθορά με αιθέρια έλαια: Οι μάσκες με αιθέρια έλαια βότανα και φρούτα θα αλλάξουν θεαματικά την εμφάνιση των μαλλιών σας.
-Δοκιμάστε μία θεραπεία με μασάζ και λάδια δάφνης, rose, wood geranium, sandal wood και μείγμα φρούτων από την Ινδία. Η θεραπεία συνήθως γίνεται μια φορά το μήνα και έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.
-Για ενυδάτωση δοκιμάστε να κάνετε μία μάσκα από λάδι jojoba και αιθέριο έλαιο που συνδυάζεται με μασάζ.
-Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ αδύναμα και εξασθενισμένα, υπάρχει μια ειδική αγωγή με έλαια από δάφνη, cendar wood και tea tree, που εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και την πρόληψη της τριχόπτωσης.
Για το σώμα
Δοκιμάστε τη σοκολατοθεραπεία: Ανεβάστε κατακόρυφα τη διάθεσή σας μέσα σε ένα θεραπευτικό μπάνιο, όπως αυτή της σοκολάτας! Προσθέστε στο νερό του μπάνιου σας αφρόλουτρα με σοκολάτα και απλώστε μια κρέμα ενυδάτωσης με σοκολάτα και επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές ιδιότητες της σοκολάτας. Διαφορετικά αναζητήστε τη κούρα της σοκολατοθεραπείας σε μεγάλα ινστιτούτα ομορφιάς.
Δοκιμάστε το σύκο. Αν τα γόνατα και οι αγκώνες σας έχουν τραχιά επιφάνεια,κάντε μασάζ με ένα σφουγγάρι από λούφα ενώ κάνετε ντους: ερεθίζει λιγότερο από το τρίχινο γάντι και κάνει το δέρμα απαλό. Μετά, σε νωπό δέρμα ρίξτε λίγες σταγόνες έλαιο σύκου. Συνδυάζει τις μαλακτικές ιδιότητες του φυτικού ελαίου με τα αντιφλεγμονώδη και την αντιοξειδωτική δράση. Έτσι, όχι μόνο ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα αλλά το βοηθά να διατηρηθεί νέο και ελαστικό.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου