Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Δεν έχω καθόλου χρήματα


pegy-trikalioti-386
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Made In Star» για το μωρό που περιμένει, αλλά και την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Η γνωστή ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της, είπε: «Είμαι έγκυος, αυτό μπορώ να σου πω. Είμαι ακόμα στην αρχή, πάω προς τον πέμπτο μήνα… Είμαι καλά και “χτυπάω ξύλα” και κάνω το σταυρό μου, προσπαθώ να είμαι ήρεμη» και πρόσθεσε: «Δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην τσίτα. Πρέπει να είμαι συνέχεια πολύ χαλαρή και ήρεμη και επίσης πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σού παίρνει και όλη την ενέργεια. Έτσι νιώθω, σε εμένα έτσι λειτουργεί, με κατευνάζει».
Για το αν η εγκυμοσύνη της ανάτρεψε τα επαγγελματικά της σχέδια, ανέφερε: «Τα εγκατέλειψα όλα γιατί δεν γινόταν (αλλιώς).Ήταν μια ξαφνική εγκυμοσύνη, πολύ χαρμόσυνη! Μας ήρθε με πολλή χαρά και στους δυο! Και απλώς πήρα τηλέφωνο τους ανθρώπους που ήταν να δουλέψω μαζί, τους εξήγησα όλο το ζήτημα, τους είπα πως αυτό για μένα είναι η απόλυτη προτεραιότητα, το καταλάβανε και έτσι αποχώρησα!».

Για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, τόνισε:«Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα γιατί είμαι άνεργη. Δεν δουλεύω και πάντα έκανα μια δουλειά που δεν είχα χρήματα στην τράπεζα, ήμουν “μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει”. Αυτό το διάστημα πραγματικά δεν έχω καθόλου χρήματα και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου τα τελευταία είκοσι χρόνια, δεν ξέρω πώς είναι αυτό».