Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυναικεία διαμαρτυρία για την πορεία της Ίντερ!


Οι κάκιστες εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Ίντερ τη φετινή σεζόν δεν έχουν εξαγριώσει μόνο τους άρρενες φίλους της ομάδας, αλλά και τις γυναίκες-οπαδούς της!!!

Μάλιστα, τρεις από αυτές πήραν την πρωτοβουλία να βρεθούν έξω απ' τα γραφεία του προέδρου των “νερατζούρι”, Μάσιμο Μοράτι, και να διαμαρτυρηθούν για την κακή πορεία που πραγματοποιεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν μία εξ αυτών, ονόματι Ντανιέλα, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: “Να βρεθούμε στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του προέδρου για να διαμαρτυρηθούμε”. Μάλιστα, δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πράγματι την περασμένη Δευτέρα (13/2) βρέθηκε έξω από την επιχειρηματική έδρα του ισχυρού άνδρα των “ιντερίστι”.

Εκεί συνάντησε άλλη μία (επίσης απογοητευμένη από την εικόνα της ομάδας) κυρία, και μαζί ανήρτησαν ένα άσπρο πανό που έγραφε "Vergogna, game over" (ελληνιστί: "Ντροπή, το παιχνίδι τελείωσε"). Λίγο αργότερα, μάλιστα, στην... οργισμένη παρέα τους προστέθηκε και μία νεαρή κοπέλα (φωτό)!

Και για όσους από εσάς δεν παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στο ιταλικό πρωτάθλημα (και πιθανώς να αναρωτηθήκατε “μα τόσο χάλια τα πάει φέτος η Ίντερ;”), μάθετε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 όχι μόνο μετρούν εννέα ήττες στις 23 πρώτες αγωνιστικές της Serie A (κάτι που συνέβη τελευταία φορά τη σεζόν... 1946-47!), αλλά έχουν μείνει και 180 λεπτά μακριά από το σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα, σε απόσταση 11 βαθμών από την κορυφή!

Πώς μετά να μην... “τα πάρουν” ακόμα και οι γυναίκες-οπαδοί τους μ' όλα αυτά;
 via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου