Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Γυναικεία διαμαρτυρία για την πορεία της Ίντερ!


Οι κάκιστες εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Ίντερ τη φετινή σεζόν δεν έχουν εξαγριώσει μόνο τους άρρενες φίλους της ομάδας, αλλά και τις γυναίκες-οπαδούς της!!!

Μάλιστα, τρεις από αυτές πήραν την πρωτοβουλία να βρεθούν έξω απ' τα γραφεία του προέδρου των “νερατζούρι”, Μάσιμο Μοράτι, και να διαμαρτυρηθούν για την κακή πορεία που πραγματοποιεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν μία εξ αυτών, ονόματι Ντανιέλα, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: “Να βρεθούμε στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του προέδρου για να διαμαρτυρηθούμε”. Μάλιστα, δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πράγματι την περασμένη Δευτέρα (13/2) βρέθηκε έξω από την επιχειρηματική έδρα του ισχυρού άνδρα των “ιντερίστι”.

Εκεί συνάντησε άλλη μία (επίσης απογοητευμένη από την εικόνα της ομάδας) κυρία, και μαζί ανήρτησαν ένα άσπρο πανό που έγραφε "Vergogna, game over" (ελληνιστί: "Ντροπή, το παιχνίδι τελείωσε"). Λίγο αργότερα, μάλιστα, στην... οργισμένη παρέα τους προστέθηκε και μία νεαρή κοπέλα (φωτό)!

Και για όσους από εσάς δεν παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στο ιταλικό πρωτάθλημα (και πιθανώς να αναρωτηθήκατε “μα τόσο χάλια τα πάει φέτος η Ίντερ;”), μάθετε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 όχι μόνο μετρούν εννέα ήττες στις 23 πρώτες αγωνιστικές της Serie A (κάτι που συνέβη τελευταία φορά τη σεζόν... 1946-47!), αλλά έχουν μείνει και 180 λεπτά μακριά από το σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα, σε απόσταση 11 βαθμών από την κορυφή!

Πώς μετά να μην... “τα πάρουν” ακόμα και οι γυναίκες-οπαδοί τους μ' όλα αυτά;
 via