Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σέξι καρέ χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου

Θέλεις μια αλλαγή αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς και την μακριά σου χαίτη; Τότε το «ψεύτικο» κούρεμα, που δεν είναι άλλο από ένα χτένισμα που δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχεις κουρευτεί αλλά εσύ δεν έχεις κοντύνει το μαλλάκι σου ούτε πόντο.

Όσο να πεις γυναίκες είμαστε και το να αναζητάμε την αλλαγή ειδικά στα μαλλιά είναι μέσα στο αίμα μας! Διάβασε παρακάτω όπως θα πετύχεις το χτένισμα που θα δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχεις κόψει το μαλλάκι σου καρέ και που ταιριάζει σε όλες!
Γιατί να πεις «ναι» στο «ψεύτικο» καρέ: γιατί δεν έχει το φόβο να μην πετύχει και να απογοητευτείς αφού αν ε σου αρέσει με ένα λούσιμο απλά καθάρισες! Γιατί ακόμη και αν φοβάσαι το καρέ σαν κούρεμα δεν το κάνει πραγματικά αλλά απλά το μιμείσαι αλλά κυρίως γιατί είσαι στην καρδιά της μόδας! Γενικά η μπούκλα καταφέρνει να «κοντύνει» πολύ το μαλλάκι σου αλλά και να του δώσεις έξτρα όγκο! Η μπούκλα δεν είναι πολύ στιλιζαρισμένη είναι πιο χαλαρή και έτσι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι μόλις έκανες επίσκεψη στην κομμώτρια σου!
Η Τέιλορ Σουίφτ ξέρει πώς το  ψεύτικο καρέ  είναι ότι πρέπει για τις κοσμικές της εμφανίσεις!
Η Τέιλορ Σουίφτ ξέρει πώς το "ψεύτικο καρέ" είναι ότι πρέπει για τις κοσμικές της εμφανίσεις!
Πώς θα το πετύχεις: μόλις λουστείς και στεγνώσεις το μαλλάκι σου, δώσε όγκο με το στέγνωμα γυρίζοντας ανάποδα το μαλλάκι σου για το στέγνωμα! Πάρε σε μια τούφα το κάτω μέρος των μαλλιών σου και φτιάξε ένα μικρό κοτσάκι. Αυτό κάνει το χτένισμα πολύ εύκολο αφού έχεις να σγουρύνεις μόνο το επάνω μέρος του κεφαλιού σου.
Μόλις σχηματίσεις τον χαμηλό κότσο, άρχισε να δημιουργείς τις ανάλαφρες μπούκλες με το ψαλίδι για τις μπούκλες σου και άνοιξε τις με τα δάχτυλα σου για να γίνουν ακόμη πιο χαλαρές και ανάλαφρες!
Στη συνέχεια «γύρισε» τα μακριά σου τουφάκια και πιάστα με τον κότσο και άφησε τα μπροστινά μπουκλιαστά τσουλουφάκια να πέφτουν ανάλαφρα κατά μήκος του μετώπου σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!
Γιατί ξεχωρίζει; Γιατί φυσικά είναι ένα πολύ γρήγορο(αφού δεν κάνεις μπούκλα όλο το μαλλάκι σου), απόλυτα θηλυκό και girlie χτένισμα που μπορείς να λανσάρεις πό το γραφείο μέχρι το ποτό και κυρίως γιατί δεν χρειάζεται να κοντύνει το μαλλάκι σου ούτε πόντο!
Πότε να το λανσάρεις: όταν θέλεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα για να θαμπώσεις τη φιλενάδα που έχεις να δεις καιρό (και δεν προλαβαίνεις ούτε θέλεις να κοντύνει το μαλλάκι σου). Επίσης όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είναι το τέλειο χτένισμα για αν τον ρίξεις, το «ψεύτικο» κούρεμα θα σε σώσει μιας και είναι απόλυτα in και σέξι!

 πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου