Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Ποια είναι η αγαπημένη της σαπουνόπερα;


Κάρλα Μπρούνι 2
Η λαμπερή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πρόβαλλε τον εαυτό της ως μία "προσγειωμένη μητέρα και νοικοκυρά που βλέπει στην τηλεόραση ριάλιτι σόου", δύο μόλις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές. Η 44χρονη Κάρλα Μπρούνι, που κάποτε χαρακτηρίστηκε ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα, έδωσε μία συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό περιοδικό της Γαλλίας, στο οποίο λέει πόσο της αρέσει να βλέπει τηλεόραση μαζί με την κόρη της.


'Πρόσφατα έβλεπα το Plus Belle La Vie με την κόρη μου στην αγκαλιά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά για την σαπουνόπερα που σημαίνει "Μια πιο όμορφη ζωή", η οποία έχει εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα.

Επίσης, παραδέχτηε πως της αρέσει να βλέπει αθλητικούς αγώνες, ποδόσφαιρο και ποδηλασία. Η Μπρούνι ήταν διάσημο μοντέλο στις δεκαετίες του '80 και του '90, ενώ στους συντρόφους της συγκαταλέγονται ο Μικ Τζάγκερ, ο Έρικ Κλάπτον και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Άτομο από το περιβάλλον του συζύγου της, Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε: "Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας θέλουν να παρουσιάσουν μία εικόνα της, με την οποία μπορούν να ταυτιστούν οι περισσότεροι καθημερινοί άνθρωποι. Είναι σημαντικό να τη βλέπουν ως μία φυσιολογική γυναίκα που βλέπει δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει ένα λαμπερό παρελθόν".