Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν»


Γιάννης Τσιμιτσέλης new
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην εκπομπή του MTV "Everyday girls", με τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη νέα του καριέρα στην Κύπρο.

Για τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη είπε: "Με κέρδισε η προσωπικότητά της, η ομορφιά της και συνολικά ο χαρακτήρας της. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της 'Πολυκατοικίας', ήμασταν από την αρχή στον ίδιο όροφο και γρήγορα συγκατοικήσαμε κιόλας!".Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είμαι παραδοσιακός στον τομέα του φλερτ, γενικά δε ρισκάρω εύκολα, αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν θέλω να πλησιάσω μία κοπέλα και επομένως θέλω πάντα να νιώθω ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος".


Για την απιστία σχολίασε: "Ήμουν πάντα μονογαμικός και με την απιστία έχω πολύ κακή σχέση! Είναι δεδομένο ότι είμαι από τα άτομα που θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν. Είναι θέμα εγωισμού καθαρά. Δεν τα πάω λοιπόν καλά με την απιστία και δεν θέλω να τα πάω καλά ούτε στο μέλλον! Όταν απιστείς καταστρέφεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και την ψυχική σου ηρεμία, όχι μόνο τον άλλο.Ένας σωστός άντρας πάντως, αν δει την κοπέλα του να τον απατά, πρέπει να φύγει σαν κύριος.Εγώ όμως ίσως είχα μία πιο ακραία αντίδραση, όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών!"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Μυρτώ Κάζη στη διάρκεια της εκπομπής που προβάλλεται απόψε στις 20:30 στο MTV.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κύπρου καθώς εκεί παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι και πρωταγωνιστεί σε μία τηλεοπτική σειρά."Παρουσιάζω ένα κυπριακό τηλεπαιχνίδι το "Παίζουμε Κυπριακά" που έχει να κάνει με την παράδοση, τη γλώσσα και τις εκφράσεις της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα κάνω και ένα σήριαλ "Τα βήματα στην Άμμο". Για μένα η Κύπρος είναι Ελλάδα".