Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν»


Γιάννης Τσιμιτσέλης new
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην εκπομπή του MTV "Everyday girls", με τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη νέα του καριέρα στην Κύπρο.

Για τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη είπε: "Με κέρδισε η προσωπικότητά της, η ομορφιά της και συνολικά ο χαρακτήρας της. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της 'Πολυκατοικίας', ήμασταν από την αρχή στον ίδιο όροφο και γρήγορα συγκατοικήσαμε κιόλας!".Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είμαι παραδοσιακός στον τομέα του φλερτ, γενικά δε ρισκάρω εύκολα, αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν θέλω να πλησιάσω μία κοπέλα και επομένως θέλω πάντα να νιώθω ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος".


Για την απιστία σχολίασε: "Ήμουν πάντα μονογαμικός και με την απιστία έχω πολύ κακή σχέση! Είναι δεδομένο ότι είμαι από τα άτομα που θα προτιμούσα να απατήσω παρά να με απατήσουν. Είναι θέμα εγωισμού καθαρά. Δεν τα πάω λοιπόν καλά με την απιστία και δεν θέλω να τα πάω καλά ούτε στο μέλλον! Όταν απιστείς καταστρέφεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και την ψυχική σου ηρεμία, όχι μόνο τον άλλο.Ένας σωστός άντρας πάντως, αν δει την κοπέλα του να τον απατά, πρέπει να φύγει σαν κύριος.Εγώ όμως ίσως είχα μία πιο ακραία αντίδραση, όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών!"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Μυρτώ Κάζη στη διάρκεια της εκπομπής που προβάλλεται απόψε στις 20:30 στο MTV.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κύπρου καθώς εκεί παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι και πρωταγωνιστεί σε μία τηλεοπτική σειρά."Παρουσιάζω ένα κυπριακό τηλεπαιχνίδι το "Παίζουμε Κυπριακά" που έχει να κάνει με την παράδοση, τη γλώσσα και τις εκφράσεις της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα κάνω και ένα σήριαλ "Τα βήματα στην Άμμο". Για μένα η Κύπρος είναι Ελλάδα".


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου