Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φτιάξε τη νέα γενιά ψαράδων

Μετάδωσε την αγάπη σου για το ψάρεμα

Φτιάξε τη νέα γενιά ψαράδων
Ο καλός ψαράς ξεκινάει το ψάρεμα από μικρός.


Αν θες τα παιδιά σου ή τα ανίψια σου να μάθουν καλά το ψάρεμα, δεν έχεις παρά να τα πάρεις από το χεράκι και να τους μάθεις σιγά-σιγά τα βασικά.

Όσο πιο μικρά, τόσο πιο καλά
Όσο πιο μικρά ξεκινήσουν να ψαρεύουν, τόσο πιο πολύ θ' αγαπήσουν το ψάρεμα. Όταν πας τα παιδάκια σου ή τα ανιψάκια σου για ψάρεμα, εσύ δεν πρέπει να ψαρεύεις. Πρέπει να τους δείξεις και να τους βοηθήσεις. Δεν πρέπει να είσαι απασχολημένος με το δικό σου ψάρεμα, αλλά να αφοσιωθείς πλήρως σ’ αυτά και να φροντίζεις διαρκώς για την ασφάλειά τους.
Διάλεξε το σωστό μέρος
Διάλεξε ένα σημείο όπου γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλά ψάρια. Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος των ψαριών, αρκεί να πιάσουν μερικά. Τα περισσότερα παιδάκια δεν έχουν πολύ υπομονή, οπότε πρέπει το μέρος που θα διαλέξεις, πρέπει να έχει ψάρια. Για κάθε ψάρι που θα πιάσουν μην είσαι φειδωλός στους επαίνους. Βγάλε φωτογραφίες.
Το ψάρεμα δεν τελειώνει στη θάλασσα
Ζήτησε από τα παιδιά να σε βοηθήσουν στο καθάρισμα των ψαριών. Πρέπει να μάθουν τη σχέση μεταξύ  του πιασίματος των ψαριών και του καθαρίσματος τους. Μάθε τα να συμμετέχουν και στο μαγείρεμα, άστα για παράδειγμα να αλευρώνουν τα ψάρια πριν το τηγάνισμα. Και φυσικά όταν θα φάτε τα ψαράκια μην είσαι τσιγκούνης στα κομπλιμέντα. Πες τους πολλά μπράβο για τα ψαράκια που έπιασαν.
Αν ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία, θα δεις ότι θ’ ανυπομονούν να ξαναπάνε για ψάρεμα.  Με αυτούς τους απλούς τρόπους θα μεταφέρεις το πάθος σου για το ψάρεμα και θα δημιουργήσεις μελλοντικούς ψαράδες.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου