Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Προσέφερε σεξ… για να πάρει εισιτήρια τελικού!

Η Susan Finkelstein είναι μία ζουμερή παντρεμένη 45άρα από το Μπακς, ένα προάστιο της Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που «από το πουθενά» έγινε διάσημη προ διετίας, όταν προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρει δύο εισιτήρια για τους τελικούς του μπέιζμπολ!!


Συζητώντας στα κοινωνικά δίκτυα για την αδυναμία της να αγοράσει τα «μαγικά χαρτάκια», η Σούζαν πόσταρε σε κάποια στιγμή ένα νέο τόπικ με θέμα «Σεξ και Τελικοί», όπου περιέγραφε τον εαυτό της σαν μία εντυπωσιακή ψηλή και ζουμερή ξανθιά, παθιασμένη οπαδό των Phillies της Φιλαδέλφεια. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, σημείωνε, προσθέτοντας ότι «είμαι εφευρετική, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο!».

Οι δύο άντρες που ανταποκρίθηκαν τη συνάντησαν σε μπαράκι του Μπενσάλεμ, άλλου προαστίου της Φιλαδέλφεια, και την άκουσαν να τους λέει ότι ήταν «πρόθυμη να ανταλλάξει ερωτικές «χάρες» με τα εισιτήρια για τους Phillies και ότι ήθελε «τα εισιτήρια με οποιοδήποτε κόστος, όσο μακριά και αν έπρεπε να φτάσει».

Η διάθεσή της μάλλον άλλαξε απότομα όταν οι δύο κύριοι της είπαν ότι ήταν αστυνομικοί της αντίστοιχης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και την συνέλαβαν για πορνεία. Ακολούθησε μία μακρά περίοδος δικαστικής μάχης και κλιμακούμενης δημοσιότητας για την Φίνκελστάιν, καθώς φωτογραφήθηκε ημίγυμνη με εισιτήρια των Phillies, έκανε «περάσματα» μέσα στο γήπεδο ως «γατούλα» που θέλει εισιτήρια ένα χρόνο μετά, και άλλα ενδιαφέροντα.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, ήρθε με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, προ ημερών. Μετά την αρχική μετατροπή της κατηγορίας από πορνεία σε πρόθεση για πορνεία (για την οποία καταδικάστηκε πέρυσι), η Φίνκελστάιν σε δεύτερο βαθμό απαλλάχθηκε πλήρως

πηγή