Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σας


Ο ωροσκόπος (ASC )είναι το ζώδιο που ανατέλλει την ώρα που γεννιόμαστε ή την ώρα που εξετάζουμε για προβλέψεις. Ο ωροσκόπος δείχνει την εξωτερική εμφάνιση, το πως φαινόμαστε στους άλλους, την εντύπωση που δίνουμε στο περιβάλλον μας . Είναι ο εαυτός που θέλουμε να προβάλλουμε, να μοιάσουμε ή να γίνουμε. Από τον ωροσκόπο αρχίζει ο 1ος οίκος και ο διαχωρισμός του χάρτη του ωροσκοπίου στους δώδεκα(12) οίκους.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στοιχεία του δικού σας ωροσκόπου και πως αυτός σας επηρεάζει…


Ωροσκόπος Κριός: Ο Κριός στην ανατολή σας δίνει σώμα ενεργητικό, δραστήριο και δυνατό. Φαίνεστε ορμητική και έντονη προσωπικότητα. Μιλάτε δυνατά, ενθουσιάζεστε ή εκνευρίζεστε εύκολα. Θέλετε την αρχηγία, έστω και σε μικρά πράγματα. Είστε αυθόρμητοι, φιλικοί και εμψυχωτικοί με τους φίλους σας. Δεν κρύβετε αυτό που σας αρέσει ή που δεν σας αρέσει. Αντιδράτε γρήγορα, βιάζεστε να απαντήσετε, συχνά πριν σκεφτείτε. Είστε πρωτοποριακοί σε καινούργια πράγματα, σας έλκει η δράση και η περιπέτεια. Φαίνεστε εγωιστές, ισχυρογνώμονες και σας αρέσει να εντυπωσιάζετε και να προκαλείτε τα βλέμματα με την εκκεντρικότητά σας.
Ωροσκόπος Ταύρος: Αν ο ωροσκόπος σας είναι Ταύρος φαίνεστε στους άλλους ήσυχοι, ήρεμοι και υπομονετικοί. Είστε πεισματάρηδες και δύσκολα αλλάζετε ιδέες ή συνήθειες. Παίρνετε αργά αποφάσεις, γι’ αυτό πολύ δύσκολα μπορείτε να τις αλλάξετε αργότερα. Έχετε αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση της κτητικότητας και της επιμονής. Τα υλικά αγαθά σας δίνουν την ασφάλεια που ζητάτε. Η αισθητική σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και πάντα έχετε μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Είστε εκλεκτικοί στο φαγητό, στο ωραίο σπίτι και γενικώς στα πράγματα που σας περιβάλλουν.
Ωροσκόπος Δίδυμος: Αν ο ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους έχετε σώμα λεπτό, νευρικό και υπερκινητικό. Φαίνεστε άτομο υπερενεργητικό, περίεργο και αγχώδες. Σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε ένα στόχο ή σκοπό. Η αντίληψή σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και καταλαβαίνετε γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας. Με την οξυμένη αντίληψη σας μπορείτε να αντιγράφετε οτιδήποτε δείτε στο περιβάλλον σας. Η ευστροφία σας κάνει να αντιδράτε πολύ γρήγορα και άμεσα. Έχετε ταλέντο στις ξένες γλώσσες και την ικανότητα να τις μαθαίνετε εύκολα. Γίνεστε πολύ καλοί μίμοι, ηθοποιοί ή δημοσιογράφοι. Οι αλλαγές σε ιδέες και συνήθειες είναι συχνές και πολλές στη ζωή σας. Τα τηλέφωνα και τα κομπιούτερς σας έλκουν ιδιαίτερα και βοηθούν την ανήσυχη φύση σας, αρκεί να μην το παρακάνατε.
Ωροσκόπος Καρκίνος: Ο Καρκίνος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα ευαίσθητο, που επηρεάζετε εύκολα και άμεσα από το περιβάλλον του. Φαίνεστε άτομο ήρεμο, μοναχικό και κλειστό. Είστε πολύ ευαίσθητοι, εύθικτοι και διαισθητικοί στην επικοινωνία. Το παρελθόν και οι συνήθειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είστε σπιτόγατοι, προσκολλημένοι στην οικογένεια σας και ειδικά στη μαμά σας. Γίνεστε επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις, είστε εργατικοί και με ανεπτυγμένη την αίσθηση της οικονομίας. Τα ακίνητα και ειδικά το δικό σας σπίτι είναι για σας σημαντική σιγουριά, γι’ αυτό φροντίζεται να τα αποκτήσετε οπωσδήποτε στην πορεία της ζωής σας. Δείχνετε μετρημένη και ασφαλής προσωπικότητα αλλά αρκετά δύσπιστοι και απαιτητικοί. Γίνεστε παράξενοι και παραπονιάρηδες όταν το περιβάλλον σας δημιουργεί ανασφάλεια. Έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και σας αρέσει να παίζετε.
Ωροσκόπος Λέων: Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας.
Ωροσκόπος Παρθένος: Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι’ αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας.
Ωροσκόπος Ζυγός: Ο Ζυγός στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα καλοφτιαγμένο, όμορφο και αρμονικό. Φαίνεστε άτομο ευγενικό, συμπαθητικό και λεπτό. Δείχνετε ευαίσθητοι, συνεργάσιμοι, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του ωραίου, του κομψού και της αρμονίας. Είστε άτομο διακριτικό και δίκαιο. Νιώθετε ολοκληρωμένος όταν έχετε παρέα, είτε στην δουλειά είτε στον έρωτα και η μοναξιά είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Η πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την φύση σας. Η χειρότερη κατάσταση για σας είναι όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ρυθμίστε την τάση σας να σπαταλάτε χρήματα αγοράζοντας περιττά πράγματα και κάνοντας πολλά δώρα.
Ωροσκόπος Σκορπιός: Ο Σκορπιός στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα εντυπωσιακό και περήφανο. Φαίνεστε στους άλλους άτομο μυστικό, επιφυλακτικό και επίμονο. Συχνά γίνεστε απότομοι στην συμπεριφορά σας. Η δύναμη, η αντοχή και η αποφασιστικότητα που εκδηλώνεται είναι μεγάλες, γι’ αυτό προσέξτε που τις χρησιμοποιείται. Έλκεστε από τον αποκρυφισμό, τα μυστήρια της ζωής, τον μοναχισμό. Τα πάθη και οι έντονες καταστάσεις, αναδύονται εύκολα, μέσα από τη σταθερή σας πορεία, σαν κεραυνός εν αίθρια. Δείχνετε προσωπικότητα αυτάρκης, με ανεπτυγμένη αντίληψη και έντονο μαγνητισμό. Σας έλκουν τα μυστήρια της ζωής, η πνευματικότητα και η θρησκεία.
Ωροσκόπος Τοξότης: Ο Τοξότης στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα νευρικό και ευκίνητο. Φαίνεστε άτομο δραστήριο, αισιόδοξο και υπερενεργητικό. Γίνεστε πολύ παραστατικοί και υπερβολικοί στις αφηγήσεις ή τις περιγραφές σας .Η προσωπικότητα σας δείχνει πληθωρική, εύθυμη και αυθόρμητη. Είστε ευθείς και ειλικρινείς και αυθόρμητοι . Έλκεστε από την φιλοσοφία, την ανώτερη γνώση, τα μεγάλα ταξίδια. Αγαπάτε τα ζώα και ιδιαίτερα τα άλογα. Δείχνετε άτομο φιλικό, εκδηλωτικό και ζεστό. Μετριάστε την νευρικότητα σας, η οποία πολλές φορές μπορεί να κουράσει τα κοντινά σας πρόσωπα.
Ωροσκόπος Αιγόκερως: Αν ο ωροσκόπος είναι Αιγόκερως, το σώμα σας είναι αδύνατο, μικροκαμωμένο και λεπτό, που όμως αντέχει στο χρόνο. Φαίνεστε άτομο σοβαρό και αξιοπρεπές. Είστε επιφυλακτικοί, συγκροτημένοι και συγκρατημένοι. Δείχνετε φιλόδοξη προσωπικότητα, με ανεπτυγμένη την αίσθηση της οικονομίας. Έχετε την ωριμότητα, για να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο, προκειμένου να φτάσετε στο στόχο σας. Πολλές φορές η μελαγχολία και η απαισιοδοξία, σας περιορίζουν στο εαυτό σας, δείχνοντας ένα απόμακρο ή παράξενο χαρακτήρα. Η πειθαρχία και η υπευθυνότητα είναι τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας σας.
Ωροσκόπος Υδροχόος: Αν ο ωροσκόπος σας είναι Υδροχόος, το σώμα σας είναι δυνατό, νευρικό και καλοφτιαγμένο. Φαίνεστε άτομο ανεξάρτητο, φιλελεύθερο και επαναστατικό. Η προσωπικότητα σας εκφράζετε καλύτερα σε κοινωνικά θέματα και στην φιλία, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Δείχνετε τις ανθρωπιστικές σας ευαισθησίες μέσα σε ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό και μπορεί να δει στον μέλλον με μεγάλη ευκολία. Είστε ανθρωπιστές, οραματιστές και ιδεολόγοι. Προσέξτε την αντιδραστική και ριζοσπαστική φύση σας.
Ωροσκόπος Ιχθείς: Αν ο ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, το σώμα σας είναι αδύνατο, λεπτοκαμωμένο και ευαίσθητο .Φαίνεστε προσωπικότητα ευαίσθητη, ευσυγκίνητη και δεκτική. Δείχνεται ότι καταλαβαίνεται και συμπονάτε τους αδικημένους ή πονεμένους, όσο κανείς άλλος. Τα περιθωριακά άτομα σας κάνουν εύκολα φίλο τους, λόγω της συμπόνιας και της κατανόησης σας που δίνετε, γι’ αυτό προσέξτε τις παρέες σας. Οι καταχρήσεις βρίσκουν συχνά γόνιμο έδαφος στο άτομό σας, σε συνδυασμό με την ευπλασία σας. Είστε ονειροπόλοι ρομαντικοί και στοχαστές. Σας έλκουν η απομόνωση, η περισυλλογή και τα μυστήρια. Οι τέχνες γίνονται για σας η καλύτερη εκδήλωση της φαντασία σας.
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου