Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μίνα Ορφανού: Έχω ήδη ζήσει ως παιδί, ως γκέι και ως τρανσέξουαλ


Η «Στρέλλα» στο «Dancing with the stars». Η γνωστή και βραβευμένη τρανσέξουαλ ηθοποιός Μίνα Ορφανού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent show που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η μελαχρινή καλλιτέχνιδα δέχτηκε διερευνητικό τηλεφώνημα από τους παραγωγούς του σόου προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν το ενδιαφέρον της για πιθανή συμμετοχή της.

Η Μίνα δεν έδειξε αρνητική και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένο ραντεβού της ηθοποιού με τους υπευθύνους του καναλιού. Στελέχη του καναλιού αυτές τις μέρες βρίσκονται σε επικοινωνία και σε ραντεβού με πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης -και όχι μόνο- προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα και τα πιο ενδιαφέροντα για το «Dancing with the stars». Η Μίνα είναι ένα πρόσωπο που διεκδικούν με κάθε τρόπο, κυρίως λόγω της προσωπικής της ζωής που ιντριγκάρει ιδιαίτερα. Οσον αφορά την απόφαση της δημοφιλούς τρανσέξουαλ, να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να πάρει το OK και από τους ανθρώπους του Mega, αφού πρωταγωνιστεί σ ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, τους «Βασιλιάδες».
Η Μίνα Ορφανού είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», ενώ δοκιμάστηκε και στο θέατρο. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», στο οποίο υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά. Στην ουσία υποδύεται ένα κομμάτι της ζωής της, την αδελφή του Μάρκου, που γεννήθηκε Λάμπης και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα.
Η Μίνα Ορφανού πάντως, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, νιώθει πλέον γυναίκα και πάλεψε σκληρά μέχρι να τα καταφέρει, κάτι που την κάνει υπερήφανη. «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου ήταν που έγινα μια όμορφη γυναίκα. Ολα τα άλλα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έρχονται. Το χάρισμα της φύσης δεν εξαγοράζεται όμως. Οπότε, το ότι πήγα κόντρα στην αρχική φύση και το αποτέλεσμα είναι όμορφο με κάνει να πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Είμαι 28 ετών, έχω ήδη ζήσει τρεις ζωές, του παιδιού, του γκέι, της τρανσέξουαλ, και τώρα ζω την τέταρτη, τη ζωή της γυναίκας - αυτή η τελευταία είναι η πιο όμορφη» έχει πει, μεταξύ άλλων.
  via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου