Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι μπορεί να κάνει η κρυσταλλοθεραπεία για σας;

CrystalTherapy

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε τα οφέλη που υπόσχεται η κρυσταλλοθεραπεία, μια πανάρχαια φυσική μέθοδος για την καταπολέμηση του στρες και των μικροενοχλήσεων.

Οι ρίζες της κρυσταλλοθεραπείας είναι πανάρχαιες: χρονολογούνται από το 1.600 π.Χ. Ωστόσο, οι χρήσεις που επωφελούνται από τις ιδιότητές τους παραμένουν σύγχρονες: από τις πιο «κλασικές», στις οποίες χρησιμοποιούνται ράβδοι κρυστάλλου, μέχρι μασάζ που συνδυάζουν τη χρήση των λίθων με το πιο «παραπλήσιο» αιθέριο έλαιο. Ο αμέθυστος, για παράδειγμα, επιδρά συνεργατικά με το αιθέριο έλαιο λεβάντας. Υπάρχουν επίσης παρασκευάσματα με βάση τους κρυστάλλους για λήψη από το στόμα, που ονομάζονται ελιξίρια: παρόμοια με τα ανθοϊάματα Μπαχ, βρίσκονται σε ορισμένα καταστήματα βοτάνων.

Τυρκουάζ για τις λιγούρες
Οι κρύσταλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε φρένο στη νευρικότητα που μερικές φορές σας κάνει να αδειάζετε το ψυγείο. Κατάλληλο είναι το τυρκουάζ και οι μπλε λίθοι, όπως το τοπάζι και ο κύανος, που επενεργούν στο πέμπτο τσάκρα, στο ύψος του λαιμού. Για να έχετε ηρεμία, λοιπόν, φοράτε ένα κολιέ με τα χρώματα της θάλασσας. Μπορείς, επίσης, να προσθέσετε μια κίτρινη πέτρα, σαν τον κίτρινο χαλαζία, το κεχριμπάρι και το μάτι του τίγρη, που έχουν αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.
Μαλαχίτης για τους πόνους της περιόδου
Ο μαλαχίτης βοηθά να μειωθούν οι ενοχλήσεις του κύκλου, καθώς τείνει να απορροφά τον πόνο και άρα ενδείκνυται για τις κράμπες, ειδικά αν συνδέονται με τα αναπαραγωγικά όργανα της γυναίκας. Μια άλλη πέτρα που έχει παρόμοια επίδραση είναι η καρνεόλη. Όπως πολλές άλλες πορτοκαλί πέτρες, αντιστοιχούν στο δεύτερο τσάκρα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς.
Κόκκινος ίασπις για ενέργεια
Θα σας αναζωογονήσει σε όλα τα επίπεδα, θα σας χαρίσει συγκέντρωση και πνευματική διαύγεια χωρίς να υπερδιεγείρει το νευρικό σύστημα. Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ευχάριστο κι εύκολο να κάνετε ένα αφρόλουτρο αφότου αφήσετε στο νερό της μπανιέρας ένα γκρι χαλαζία για ένα τέταρτο.
Αμέθυστος για να κοιμηθείτε καλύτερα
Ο αμέθυστος είναι ιδανικός για όσους ταλαιπωρούνται από εφιάλτες, ενώ ο χαροΐτης αν κάνετε πολύ ελαφρύ ύπνο και ξυπνάτε εύκολα. Προτιμήστε τη φεγγαρόπετρα αν αυτή την περίοδο, εκτός από το ότι κοιμάστε λίγο και άσχημα, έχετε την εντύπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι είστε λιγότερο ξύπνιοι απ’ όσο συνήθως.
Κίτρινος χαλαζίας για το στομάχι
Τελευταία νιώθετε ότι δε χωνεύετε καλά; Υποφέρετε από καούρες στο στομάχι; Συνήθως, προβλήματα τέτοιου είδους σχετίζονται με μια ενεργητική έλλειψη ισορροπίας στο στομάχι, που συχνά προκαλείται από συναισθήματα όπως το άγχος, ο φόβος και ο θυμός.
Πράσινος φθορίτης για ηρεμία στη δουλειά
Αν δεν καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε και δεν μπορείτε να δουλέψετε ή να μελετήσετε ο πράσινος φθορίτης είναι χρήσιμος. Ακόμη για να «εξαγνίσετε» το χώρο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ιδανικός είναι ο ροζ χαλαζίας. Αν πάλι ετοιμάζεστε για σημαντικές εξετάσεις ή μια συνέντευξη για δουλειά και δυσκολεύεστε γιατί το άγχος σας σταματά, πάρτε μαζί σας ένα χαλκηδόνιο: αυτή η λιλά πέτρα κατευνάζει τη νευρικότητα και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για όσους πρέπει να ξαναβρούν την απαραίτητη ηρεμία για να μιλήσουν δημοσίως με θάρρος.

Το μυστικό

Προσοχή στους κρυστάλλους σε «ίτης». Ορισμένοι κρύσταλλοι (που γενικά καταλήγουν σε –ίτης, όπως ο μαλαχίτης) δεν τοποθετούνται σε νερό: μπορεί να ραγίσουν.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου