Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεαρή αρχιτέκτων ο νέος έρωτας του Αλέξη Κούγια

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται ότι είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, και αποφασισμένος να αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή.
Χρόνια μετά το θυελλώδες διαζύγιό του με την πρώην συζυγό του Εύη Βατίδου, ο Αλέξης Κούγιας είναι ξανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με νεαρή αρχιτέκτονα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, πρόκειται για την 28χρονη Νέλλη Μαυρίδου, με την οποία το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αχώριστοι. Εμφανίζονται τακτικά μαζί στο γήπεδο, σε ποδοσφαιικούς αγώνες της Παναχαϊκής, ενώ πριν από μια εβδομάδα, το ζευγάρι εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο Vox, στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδάει ο Πάνος Καλίδης.

  Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ο έρωτας υπάρχει στη ζωή του και δήλωσε ευτυχισμένος, χωρίς όμως να πει περισσότερα για την προσωπική του ζωή.
Αν και επιλέγουν σταθερά και οι δυο τα τελευταία χρόνια τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δεν γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμωνί, αλλά μέσω κοινών γνωστών. 
Η Νέλλη Μαυρίδου μένει στα νότια προάστια και έχει το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο. Της αρέσει να βγαίνει συχνά και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα σικάτα στέκια της Γλυφάδας και του Κολωνακίου.
Όπως αποκαλύπτει η Real life, η Νέλλη νιώθει ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλευρό του Αλέξη Κούγια, τον οποίο, όποτε της επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, τον συνοδεύει στα επαγγελματικά του ταξίδια εκτός Αθηνών.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου